AcasăNewsPerchezitii in cadrul Universitatii de Medicina din Capitala

Perchezitii in cadrul Universitatii de Medicina din Capitala

Pe langa studenti, in campusul cunoscutei universitati din Capitala s-au oprit, luni, si oamenii legii.

Mai exact reprezentanti ai Parchetului General, dar si ofiteri de la Investigarea Criminalitatii Economice, din cadrul IGPR.

Din cate informeaza televiziunile de stiri, sunt vizate incinte din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie „Carol Davila”. Se fac nu mai putin de 13 perchezitii atat in campusul respectiv, cat si la birourile si cabinetele unor cadre didactice, dar si la domiciliile acestora din urma, din cate se mentioneaza in comunicatul Parchetului General, de unde aflam si ca suspiciunile sunt legate de posibile fapte de coruptie.

Mai exact, s-a anuntat ca in cazul mai multor cadre didactice planeaza suspiciuni ca „desfasoara activitati ilegale constand in pretinderea si primirea unor foloase materiale necuvenite cu ocazia organizarii si sustinerii examenlor semestriale/anuale la diferite discipline de catre studenti si/sau cu ocazia sustinerii examenelor de admitere, licenta sau acordare a gradatiei de merit sau a functilor didactice”, dar si ca „in cursul anului scolar unii profesori universitari organizeaza „meditatii” la disciplinele la care sunt titulari, context in care sunt abordate si furnizate studentilor subiectele de examen”.

240 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger