Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Perchezitii. Evaziune de aproape un milion de euro

Perchezitii. Evaziune de aproape un milion de euro

Autor:

Nu mai putin de 17 perchezitii, in Bucuresti si judetele limitrofe- Ilfov si Giurgiu, dar si in Teleorman si Calarasi, urmate de 9 mandate de aducere.

 

masina politie2 350x234 Perchezitii. Evaziune de aproape un milion de euroAcestea sunt cifrele din dreptul actiunii demarate, chiar de la primele ore ale zilei de joi, de catre oamenii legii de la Politia Capitalei care, impreuna cu reprezentanti ai Parchetului General si ai Directiei de Operatiuni Speciale, au iesit pe teren, chiar de la primele ore ale zilei de joi, pentru a strange probe intr-un dosar in care exista suspiciuni in privinta existentei unor fapte de evaziune fiscala si spalare de bani.

Aceste presupuse fapte ar fi fost savarsite in privinta unor operatiuni de comert de obiecte vestimentare si incaltaminte, mai exact ar fi fost vorba despre inregistrarea, spun reprezentantii DGPMB, “in evidentele contabile ale unei societati comerciale operatiuni fictive de achizitii marfuri si servicii de la alte trei societati comerciale cu comportament fiscal de tip „fantoma””, in ideea de a scapa de plata contributiilor fiscale catre stat. Presupusele fapte ar data din perioada 20120-2013 si ar fi cauzat, spun politistii, o gaura la buget de circa un milion de euro, mai precis de 4.688.000 de lei.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 16-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!