AcasăNewsPerchezitii de amploare la Complexul Comercial "Doraly"

Perchezitii de amploare la Complexul Comercial „Doraly”

De teama controalelor, multi comercianti si-au inchis pravaliile (sursa foto doraly.eu)

Zeci de inspectori ANAF au luat cu asalt, miercuri la pranz, Complexul Comercial „Doraly”, din Bucuresti.

De teama controalelor, multi comercianti si-au inchis pravaliile (sursa foto doraly.eu)

Este a doua actiune consecutiva a inspectorilor ANAF, de o asemenea amploare, dupa ce marti a fost luat la puricat Complexul Comercial „Dragonul Rosu”.

Inspectorii verifica actele de provenienta a marfurilor din „Doraly”, dar si stocuri din fiecare magazin al complexului.

Mai multi vanzatori i-au primit pe inspectorii ANAF cu huiduieli, dar s-au linistit rapid. Cu toate acestea, opinia generala a fost ca „inspectorii ANAF sunt talharii, nu noi. Sa-i caute pe cei cu milioane de euro, nu pe noi cei care abia punem un leu deoparte”.

Este de asteptat ca bilantul verificarilor de miercuri sa fie unul asemanator cu cel al verificarilor de marti, din „Dragonul Rosu”, cand 57 de standuri au fost sigilate, s-au aplicat amenzi in valoare de aproape 1,3 milioane de lei si s-au retinut bunuri in valoare de peste 255.000 de lei. In plus, oamenii legii sustin ca, in cazul „Dragonul Rosu” se poate vorbi de o evaziune fiscala atat de mare incat prejudiciul adus bugetului este de peste trei milioane de euro.

author avatar
Cristi Ionita
577 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger