AcasăNewsPerchezitii de amploare in Prahova. 15 persoane sunt banuite de diferite infractiuni!

Perchezitii de amploare in Prahova. 15 persoane sunt banuite de diferite infractiuni!

Grupuri de politisti prahoveni efectueaza, sambata dimineata, 21 de perchezitii la puncte de lucru ale unor societati comerciale si locuintele mai multor persoane banuite de furturi si de infractiuni la regimul produselor accizabile.

Politisti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice, Serviciului de Investigatii Criminale, Serviciului Arme Explozivi Substante Periculoase, Politia Orasului Valeni, Politia Orasului Plopeni si criminalisti, impreuna cu luptatori ai Serviciului pentru Actiuni Speciale, din cadrul I.P.J. Prahova, efectueaza 21 de perchezitii domiciliare in Ploiesti, Lipanesti, Valenii de Munte, Plopeni, Aricesti Rahtivani si Provita de Jos din judetul Prahova.

Perchezitiile sunt efectuate la puncte de lucru ale unor societati comerciale si locuintele mai multor persoane banuite de comiterea de furturi si infractiuni la regimul produselor accizabile, de pe raza judetului Prahova.

In cadrul activitatilor desfasurate, politistii urmaresc documentarea activitatii infractionale a 15 persoane banuite de sustragerea de tutun vrac sau tigarete din incinta unei societati comerciale, pe care ulterior le comercializau catre populatie.

15 persoane vor fi conduse la sediul I.P.J. Prahova, in vederea continuarii cercetarilor.

Prejudiciul creat prin activitatea infractionala, estimat pana in prezent, este de 100.000 de lei.

La perchezitii, alaturi de politisti, participa reprezentanti ai Directiei Regionale Vamale Prahova si jandarmi.

author avatar
Cristi Ionita
410 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger