Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Perchezitii. Cum au fost pacaliti peste 7.500 de romani cu “carduri de reduceri la cumparaturi”

Perchezitii. Cum au fost pacaliti peste 7.500 de romani cu “carduri de reduceri la cumparaturi”

Autor:

Sunt acuzati ca au profitat de naivitatea a mii de persoane, insa acum ajung sa dea explicatii in fata oamenilor legii.

 

perche Perchezitii. Cum au fost pacaliti peste 7.500 de romani cu carduri de reduceri la cumparaturiActiunea menita sa scoata la lumina toate detaliile din acest caz s-a desfasurat in judetele Alba si Bihor si a implicat 8 perchezitii, la persoane suspectate ca ar fi postat diverse anunturi de vanzari pe site-uri, precum si la sediile firmelor administrate de acestia, urmate de trei audieri.

Povestea in care au crezut mii de romani s-a dovedit a fi prea frumoasa sa si fie adevarata, iar promisiunea privind “obtinerea, cu titlu gratuit, a unor carduri de reduceri la cumparaturi, cu o valoare de 150 de euro, ce ar fi putut fi folositi la achizitii de bunuri si servicii, de la anumiti agenti economici” un neadevar, care ar fi pagubit peste 7.500 de persoane, din cate anunta reprezentantii IPJ Alba.

Totul s-ar fi intamplat in intervalul 2015-2016. Cardurile presupus a fi fost gratuite ii faceau pe cei care acceptau sa le primeasca sa scoata din buzunar intre 18 si 28 de lei, pentru a plati serviciile de curierat prin care le erau aduse acasa aceste carduri care, din cate spun politistii, “nu aveau nicio valoare, cu ajutorul acestora nu puteau fi obtinute niciun fel de reduceri, la niciun comerciant”, ba mai mult, “valoarea transportului era mult mai mica, diferenta de bani fiind insusita de persoanele banuite de comiterea faptelor de inselaciune”.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-07-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!