AcasăNewsPepe, casatorie cu repetitie pentru Pro Tv

Pepe, casatorie cu repetitie pentru Pro Tv

Pepe si iubita lui, Raluca Pastrama, au devenit ieri sot si sotie. Nu in direct, de la 17.45, asa cum se anuntase, ci de la 15.47, dupa cum a tinut  sa precizeze primarul Cristian Popescu Piedone.

Pepe si-a ascuns emotiile in spatele unui zambet de reclama la pasta de dinti

De ieri, Pepe e  barbat insurat. Artistul s-a casatorit cu iubita lui, Raluca Pastrama, care , la inceputul verii, ii va darui o fetita. Cununia civila a fost oficiata de primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone. Si nu o data, ci de doua ori.

Raluca s-a despartit cu greu de telefonul mobil

Practic, cununia pe bune, cu semnarea actelor, a avut loc  in mare taina, la ora 15.47, cand, din graba sau poate din cauza emotiilor, edilul a botezat-o pe mireasa.

Imbracata de gala, Oana Roman a venit la nunta cu masina murdara

In loc sa ii spuna „Pastrama”, Piedone a facut-o „Pasca”, destul de aproape, totusi, de Pascu, numele de familie al lui Pepe.

Liviu Varciu nu putea lipsi de la nunta celui mai bun prieten

Ce au vazut la televizor romanii incepand de la 17.45, pe tronsonul orar al emisiunii Happy Hour a fost, de fapt, o repunere in scena a ceremoniei, pentru familie, pentru prieteni si, mai ales, pentru telespectatorii PRO TV.

Adi Minune i-a adus Ralucai un buchet impresionant de trandafiri

Cu alte cuvinte, Pepe si Raluca au spus de doua ori „da”, au semnat un certificat de casatorie la primarie si unul de „indragostiti”, in direct la TV.

Stelian Ogica le-a adus mirilor flori, Casandra, un decolteu generos

De la eveniment nu au lipsit rudele si prietenii mirilor, care s-au intrecut in daruri si felicitari.

Marcel Pavel a venit la nunta, impreuna cu sotia lui, Violeta

Mai practic, socrul mic  le-a urat indragostitilor sa aiba parte de bani, pentru ca, a spus el, in fond „viata la asta se rezuma”.

Si fiindca veni vorba de chestiuni financiare, ar fi interesant de stiut cat a cheltuit oare PRO TV cu difuzarea in exclusivitatea a cununiei si daca se va inhama si la difuzarea botezului. Sau poate se inscriu in cursa si alte televiziuni…

Cea mai mare zi pentru Pepe si iubita lui, Raluca Pastrama (foto)

author avatar
Alina Creanga
1.706 afisari

3 COMENTARII

  1. era normal sa faca repetitie,pentru orice emisiune in direct se face inainte repetitie.Iar Pro tv cu siguranta a dat mirilor un dar generos pentru a avea exclusivitate la fericitul eveniment.

  2. o mascarada tip Marutza , ce interes public sa aiba o cununie a unor oameni simpli ? Ce”mare” eveniment e si asta ?? Emisiunile lui Marutza promoveaza numai nulitatzi, tipi care cotizeaza sa apara in public. Doar neamurile lor se uita la asa ceva .

  3. eu nu stiu cum suporta si accepta sefii protv as ceva, imi e scarba sa ma mai uit la protv.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger