AcasăNewsPepe: „Vor s-o bage pe mama in mormant”

Pepe: „Vor s-o bage pe mama in mormant”

Numele lui Ion „Talent”, tatal lui Pepe a fost vehiculat in escrocheria cu bani falsi in care a fost implicat si Nati Meir

Nati Meir, condamnat la sapte ani de inchisoare pentru inselaciune (in prezent eliberat conditionat, n.r.) incearca prin orice mijloace sa-si spele imaginea puternic sifonata in urma scandalului cu bani falsi in care a fost implicat.

Numele lui Ion „Talent”, tatal lui Pepe a fost vehiculat in escrocheria cu bani falsi in care a fost implicat si Nati Meir

Potrivit site-ului stl.ro, tatal lui Pepe, Ion „Talent” ar fi fost martorul unei tranzactii, ce a avut loc in fostul sau restaurant, in urma careia un anume Dahan Meir ar fi fost pacalit cu o suma considerabila de bani. In fapt, omului i s-a efectuat o plata cu bancnote de euro false. Nati Meir sustine ca banii gasiti de anchetatori in biroul sau sunt de fapt banii platiti lui Dahan Meir. Chiar daca in materialul publicat de jurnalistii site-ului citat nu i se aduc acuzatii directe lui Ion „Talent”, stirea a starnit furia lui Pepe.

Pepe

„Tata nu-l stie nici pe Nati Meir nici pe celalalt individ care sustine ca in fostul lui restaurant s-ar fi intamplat povestea aia. De dimineata mie imi suna telefonul intr-una iar prostiile astea puteau s-o bage pe mama in mormant. Tata nu a fost niciodata chemat nici ca martor, nici ca nimic in treaba asta, iar cine a aruncat informatia pe piata, cred ca face un rau gratuit familiei mele”, a declarat Pepe pentru „National”.

 

author avatar
Mihai Pietreanu
1.349 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger