Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Pentru Firea, Colectiv trebuie să dispară

Pentru Firea, Colectiv trebuie să dispară

Autor:

Primărița Capitalei este criticată vehement de Eugen Iancu, președintele Asociației Colectiv, al cărui fiu de 22 de ani a murit în incendiul din clubul bucureștean. Iancu o acuză pe Firea că nu ar accepta să construiască o maternitate nouă în memoria victimelor tragediei și spune că pentru edil și pentru Guvern, „Colectiv trebuie să dispară.”

 

colectiv Pentru Firea, Colectiv trebuie să dispară

Primărița Capitalei, criticată vehement de președintele Asociației Colectiv, al cărui fiu de 22 de ani a murit în încendiul din clubul bucureștean

„Mă întrebam de ce primarul Capitalei, Firea, refuză să accepte o audienţă, mă întrebam de ce primarul Capitalei, femeia, mama, nu ne acceptă proiectul de a construi o maternitate nouă, închinată memoriei tinerilor plecaţi în urma incendiului din Colectiv. Acum ştiu, aţi auzit zilele astea un singur primar sau un singur politician aflat la putere vorbind de Colectiv? Pentru Firea şi Guvernul României, Colectiv trebuie să dispară, nu vorbim despre ei, nu vorbim cu ei, facem să dispară dovezile”, a scris Eugen Iancu pe Facebook. Cum nu sunt clare motivele pentru care raportul întocmit după tragedia din Colectiv, de un consilier al fostului ministru Vlad Voiculescu, nu a ajuns la Consiliul Suprem de Apărare a Țării, deși arăta nereguli grave în gestionarea situației după incendiu(chiar Ministerul Sănătății a negat existența documentului!) se întelege că lipsa de informații din partea autorităților ascunde de fapt situația dezastruoasă a  infecțiilor în spitalele de de arși din România, care nu s-a schimbat nici în prezent. Sau, după cum a spus tot Eugen Iancu, Colectiv este dovada hoţiei, prostiei, lasităţii politicienilor ultimilor 27 de ani”.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 26-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!