AcasăNewsPentagonul: Ucideti ISIS cu cazmaua

Pentagonul: Ucideti ISIS cu cazmaua

Sergentul major John Troxell ii sfatuieste pe militarii americani sa-i ucida cu orice mijloace pe jihadisti

Un responsabil al departamentului american al Apararii i-a sfatuit de militarii americani aflati in misiunile si in teatrele de operatiuni antijihadiste sa foloseasca orice mijloace pentru a le lua viata combatantilor Statului Islamic

Sergentul major John Troxell ii sfatuieste pe militarii americani sa i ucida cu orice mijloace pe jihadisti

Teroristii ISIS ”trebuie sa inteleaga ca nu au la dispozitie decat doua optiuni, atunci cand se afla in fata noastra: sa se predea sau sa moara!”, a postat pe Twitter sergentul major John Troxell care reprezinta corpul subofiterilor in cadrul statului major american, provocand o furtuna pe retelele sociale. ”Daca se vor preda, le vom asigura transferul in celule in totala siguranta, vor avea unde sa doarma, vom respecta toate procedurile”, a dat asigurari militarul american in cadrul acestui avertisment, publicat in egala masura si pe Facebook, intr-o versiune mai lunga si mai detaliata.

John Troxell

In cazul in care combatantii ISIS refuza sa se predea, a scris John Troxell, care face parte din grupul de consilieri ai sefului statului major, Joe Dunford, ”noi ii vom ucide cu o mare violenta, fie cu ajutorul fortelor de securitate, lansand asupra lor bombe, fie impuscandu-i in cap sau lovindu-i pana la moarte cu uneltele noastre de transee”. Mesajele postate de Troxell pe cele doua retele de socializare sunt ilustrate de o fotografie in care apare un militar purtand o cazma  folosita de soldatii americani pentru a sapa transee. Reactiile nu au intarziat sa apara: avertismentul adjutantului Troxell a fost partajat, miercuri seara, de 1500 de ori pe Facebook. In timp ce unii internauti s-au declarat indignati, John Troxell a raspuns amabil comentariilor pe Facebook, publicand un grafic in care este explicat cum trebuie utilizata lopata de infanterie in scopuri mortale. ”Aproape toti soldatii o poarta”, a explicat Troxell. ”Este o arma versatila si formidabila”.

author avatar
Tudor Borcea
153 afisari

1 COMENTARIU

  1. Lol,,, sau sa~i punem sa? fluture langa steaguri rile sacuiesti!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger