Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Pentagonul si schimbarea sexului

Pentagonul si schimbarea sexului

Autor:

Departamentul Apararii SUA va restrictiona strict recrutarea persoanelor transgender doar la cele care nu si-au schimbat sexul si nu intentioneaza sa o faca, obligandu-le prin urmare sa serveasca in armata americana avand doar sexul dupa nastere.

 

pentagon Pentagonul si schimbarea sexului

Cine serveste patria, un “el” sau o “ea” ?

O masura care urmeaza unei decizii a Curtii Supreme ce a autorizat administratia lui Donald Trump sa refuze persoanele transgender in armata cat timp continua lupta juridica cu privire la aceasta problem. In mandatul lui Barack Obama, regulamentul  prevedea ca armata sa recruteze din ianuarie 2017 recruti transsexuali, autorizati sa serveasca sub drapel in functie de sexul lor de preferinta. Trump a amanat mai intai termenul pana la 1 ianuarie 2018, dupa care a decis sa revina complet asupra acestei politici, prezentand, in iulie 2017, intr-o serie de postari pe Twitter, “povara unor costuri medicale enorme” si de asemenea legata de anumite “perturbari”. Noua politica nu interzice in totalitate inrolarea persoanelor transgender, dar inseamna ca cele care au nevoie de tratament hormonal sau de interventii chirurgicale de schimbare a sexului nu vor putea sa se inroleze. Inclusiv persoanele care au suferit deja un tratament medical pentru schimbarea sexului.
Singura exceptie sunt persoanele deja inrolate pana la 12 aprilie, care vor avea dreptul sa serveasca in conformitate cu sexul lor de preferinta si sa urmeze proceduri medicale. Aproximativ 9.000 de persoane care se identifica ca transgender sunt inrolate in fortele armate – din 1,3 milioane de militari in serviciul activ -, a spus sub protectia anonimatului un inalt  responsabil al Pentagonului. Din aceasta cifra, o mie spun ca si-au schimbat sexul sau doresc sa faca acest lucru.


1 Comentariu la Pentagonul si schimbarea sexului

  1. Circul 🤹‍♂️ Situcrapipedrum

    Cu alte cuvinte sexul trebuie sa corespunda cu ce ai in pantaloni numele si barba.Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!