Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Pensiunile din Delta Dunarii intra la apa

Pensiunile din Delta Dunarii intra la apa

Autor:

Investitorii turistici vor putea construi pensiuni agroturistice in Delta Dunarii cu un teren aferent de cel putin 200 de metri patrati, limita fiind redusa de la minimum 1.000 de metri patrati, prin ordinul ministrului Turismului, Bogdan Trif, in conditiile in care suprafata de uscat in aceasta zona este redusa si exista potential de dezvoltare.

 

perla sulina cazare sulina delta dunarii 30 Pensiunile din Delta Dunarii intra la apa

Ministrul Trif vrea investitii in Delta, dar ceva mai in ton cu mediul inconjurator

Noul act normativ special dedicat investitorilor in turismul din Delta faciliteaza constructia de pensiuni agroturistice si accesarea de fonduri pentru dezvoltarea turismului pe teritoriul Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii. Trif a cerut autoritatilor locale din judetul Tulcea sa creeze conditii pentru atragerea de noi investitori si pentru dezvoltarea cat mai rapida a Deltei Dunarii si a zonelor limitrofe.

“Orice constructie de tip agroturistic in zona Biosferei Deltei Dunarii va fi pemisa de acum chiar daca zona de uscat se va intinde doar pe 200 mp, insa, doar in conditiile si sub prevederile stricte de protectie a mediului, faunei si florei din Delta”, a afirmat ministrul. El a subliniat ca nu va tolera nicio abatere de la regulile de mediu, fiind adeptul proiectelor turistice sustenabile, durabile si dedicate generatiilor viitoare.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 16-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!