Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Pensionare Augustin Lazar. Iohannis a semnat decretul

Pensionare Augustin Lazar. Iohannis a semnat decretul

Autor:

Intr-un timp foarte scurt, Augustin Lazar trece de la statutul de aspirant pentru un al doilea mandat in fruntea Parchetului General la cel de pensionar.

 

bilant1 Pensionare Augustin Lazar. Iohannis a semnat decretulLa doua zile de cand, practic, se aflase ca procurorul general a depus o cerere la Consiliul Superior al Magistraturii, aprobata, intre timp, de CSM, in cursul zilei de joi, de la Cotroceni s-a anuntat, in aceasta zi de 19 aprilie, ca presedintele Iohannis a semnat decretul prin care Augustin Lazar este eliberat din functia de procuror general, ca urmare a pensionarii.

Vestea ca Lazar a ales sa iasa la pensie a fost surprinzatoare pentru unii dintre cei care au aflat-o, avand in vedere ca procurorul general – caruia ii expira mandatul la finele acestei luni – se inscrisese la prima procedura de selectie pentru un nou mandat in fruntea Parchetului Inaltei Curti, desi ministrul demisionar al Justitiei ii ceruse revocarea. A doua astfel de procedura e in plina desfasurare la Ministerul Justitiei.


1 Comentariu la Pensionare Augustin Lazar. Iohannis a semnat decretul

  1. Genut

    Asa se cheama mai nou Demiterea.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!