AcasăNewsPenitenciarul Jilava a aprobat cererea de transfer a lui Gigi Becali la...

Penitenciarul Jilava a aprobat cererea de transfer a lui Gigi Becali la Poarta Alba

Mutarea lui Gigi Becali la Penitenciarul Poarta alba a fost aprobata de conducerea Penitenciarului Jilava. Pentru transfer, insa, latifundiarul mai are nevoie si de avizul Autoritatii Nationale a Penitenciarelor.

Finantatorul Stelei a cerut sa fie transferat la Penitenciarul Poarta Alba dupa ce a fost sanctionat de conducerea Penitenciarului Jilava, urmare a faptului ca a folosit cartela telefonica a unui detinut pentru a suna in exteriorul inchisorii.

Gigi Becali nu va avea drept de munca timp de 30 de zile si nici nu va putea participa la activitati sportive si culturale.

Pentru a putea fi transferat la Poarta Alba, latifundiarul mai are nevoie si de avizul Autoritatii Nationale a Penitenciarelor, nu doar de cel al conducerii Penitenciarului Jilava – care a aprobat deja mutarea.

Foto: realitatea.net

author avatar
Alina Costache
1.195 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger