AcasăNewsPelinel, la 36 de ani, intre felicitari si injuraturi

Pelinel, la 36 de ani, intre felicitari si injuraturi

Ieri,  cea mai noua achizitie feminina din haremul lui Cristi Borcea, Valentina, acum iubita oficiala cu speranta de a  deveni candva si nevasta, a reusit sa implineasca 36 de ani. Cum s-ar zice, cucoana merge pe 40…

Chiar si la 36 de ani, viata Valentinei are doar doua dimensiuni: luminile reflectoarelor TV si Cristi Borcea. Preocupata pana peste cap de acestea, Valentina abia daca a observat ca a implinit 36 de ani si ca trebuie sa aplice fondul de ten cu mistria peste „laba gastei”. D-aia nu e frumos sa intrebi doamnele ce varsta au: afli si te sperii. Evident, cea de a treia dimensiune, cariera, nu prea mai exista. In plus, stie si ea, timpul e nemilos. El vine cu diverse cadouri: celulita, riduri, carnita lasata acolo unde acum 15 ani muschiul era piatra. Si uite asa intr-o zi nu mai ai nimic din farmecele de altadata. Dar sa revenim la fericitul eveniment. Ca orice om, la zi aniversara, Pelinel a primit diferite urari. Unele clasice, precum „La multi ani!”, si altele mai „sincere”, de genul, „esti o mare panarama ca ai distrus o familie” sau „vezi poate mai face un copil in 2017, cu alta, evident”. C-asa e viata.  Nu te plac toti doar pentru ca dai bine pe sticla, unii mai umbla si pe la lucrurile de substanta. Pana la urma, faptele tale te definesc in ochii celorlalti. Dar, pentru ca si nevinovatul ei fiu, Milan Cristian, a implinit sase luni, ii dorim sa fie norocos si sanatos.

P.S. Valentina, stii care e culmea fidelitatii? Sa ai aceeasi amanta si la a treia nevasta. Dar asta se intampla numai in basme…

author avatar
Andrei Coman
1.593 afisari

3 COMENTARII

  1. Poza pare a fi de acum vreo 10 anisori.Dansa trebuie laudata deoarece are un miros extraordinar,al banilor,si vrea sa-i stoarca berbecului cat mai multi,la mai multi ani!

  2. Vreau sa fac un comentariu in privinta lui C. Borcea. Este atat de bolnav, sper sa se mai linisteasca, este tata a doi baieti mari, ce zic baietii lui, ia uite ce face tata ?. Are fete, daca fetele lui ii vor mosteni, atatudinea lui si in fiecare zi se vor duce cu un barbat.Nu se poate asa , comportamentul parintilor conteaza f.mult in euducatia copiilor. I-a facut dar copii trebuie si educati.

  3. Imi pare foarte rau dar presa promoveaza numai parasutele care fac parte din haremuri.Ce gasiti voi calitati la aceasta femeie decolorata,daca a fost manechin vremea ei s a dus acuma urmeaza defilarea pe podimul casei adica patul care este gol mai dureaza pina acest escroc apare acasa si va face alti purandei.Ea nu se gindeste ca a dat la o parte 2 copilasi mici .Ce tot se lauda cu Milan al ei . Ar fi mai bine sa promovati vlorile Romaniei nu putanele.Asta este realitatea voastra intoxicati lumea ca sa aveti rating,gasiti intradevar vedete care merita promovate.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger