AcasăNewsPedelistul Falca, avocatul liberalului Chiliman

Pedelistul Falca, avocatul liberalului Chiliman

Gheorghe Falca pledeaza cauza liberalului Andrei Chiliman

De la Arad, democrat-liberalul Gheorghe Falca sare in apararea lui Andrei Chiliman. In pledoaria sa, primarul PDL ii aminteste lui Crin Antonescu de vremurile in care ”ii iubea pe tradatori”.

Gheorghe Falca pledeaza cauza liberalului Andrei Chiliman

Crin Antonescu s-a odihnit o luna la Cotroceni cu ajutorul ”tradatorilor” PDL care au fost primiti cu bratele deschise in PNL, sustine Falca, declarandu-se dezamagit de atitudinea duplicitara a liderului liberal.

Andrei Chiliman

”PDL ia act cu uimire de amnezia de care da dovada Crin Antonescu, presedintele PNL, atunci cand vorbeste despre tradatorul Chiliman si de faptul ca tradarea trebuie pedepsita. (…) Amnezicul Antonescu pur si simplu nu-si mai aduce aminte de tradatorii care au plecat de la PDL spre PNL acum opt luni, in primavara, fapt care l-a ajutat sa doarma o luna la Cotroceni, in calitate de chirias provizoriu”, a mai afirmat pedelistul Gheorghe Falca. ”De la inaltimea scorului de la alegeri, Crin Antonescu pare scarbit de tradare, o infiereaza public si isi permite sa dea lectii de morala. O morala pe care acum opt luni n-a invocat-o nici macar un moment”, a conchis primarul Aradului.

author avatar
Adelina Ionicel
201 afisari

1 COMENTARIU

  1. tradatori,tilhari,hoti,sinteti cu totii, eu nu inteleg cu ce tupeu vorbeste borfasul asta, care este un mare infractor

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger