AcasăNewsPedelistii se rascoala impotriva lui Boc

Pedelistii se rascoala impotriva lui Boc

Dupa ce atatia colegi au sarit gardul Opozitiei, pedelistii nu-l mai vor presedinte pe Emil Boc

Curentul anti-Boc devine pe zi ce trece mai puternic in PDL. Fostul premier isi mentine functia in partid doar pentru ca alegerile bat la usa.

Dupa ce atatia colegi au sarit gardul Opozitiei, pedelistii nu-l mai vor presedinte pe Emil Boc

Un congres tulbura prin definitie orice partid, iar PDL este suficient de rascolit, nu are nevoie de noi turbulente interne. Ca urmare, Emil Boc va supravietui alegerilor locale in calitate de lider al PDL, fara a se sti insa daca va putea trece cu bine si de vara.

Desi cunosc randuiala politica, pedelistii nu se pot abtine sa nu-si acuze seful si sa-i ceara public demisia. Ultima voce ridicata impotriva lui Boc este cea a Mihaelei Popa, vicepresedinte si senator al PDL. Declarandu-se dezamagita de reactia avuta de Boc la plecarea lui Sorin Frunzaverde, Popa i-a cerut direct actualului lider al PDL sa demisioneze si sa lase locul liber pentru Vasile Blaga, un pedelist ”iubit de primari, un lider respectat chiar si fara a detine vreo stampila”.  Si mai rau este ca Mihaela Popa ameninta cu demisia din conducerea partidului si nu numai: ”Ma gandesc tot mai serios ce caut eu in PDL”. Iar daca Mihaela Popa va ajunge la concluzia ca nu mai are ce cauta in partid, PDL va pierde definitiv batalia majoritatii in Senat, unde democratii au ajuns deja la mana lui Mircea Geoana. Mai exact, fara ajutorul acestuia, Opozitia va prelua oficial puterea la Senat. ”Reusita” pusa, fara doar si poate, tot in carca lui Boc, de catre pedelistii deja rasculati.

author avatar
Simona Badulescu
263 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger