AcasăNewsPedelistii ii pun partidul in carca lui Ungureanu

Pedelistii ii pun partidul in carca lui Ungureanu

Razvan Ungureanu trebuie sa se miste mai cu talent. Cel putin asa cred democrat-liberalii, dupa ce premierul a declarat ca el isi construieste proiectele politice in timp.

Democrat-liberalii cred ca Razvan Ungureanu poate fi lozul lor castigator

Partea proasta este ca timpul este inamicul numarul 1 al pedelistilor, care dau din colt in colt disperati ca vin alegerile parlamentare peste ei si ii prind fara miscare populara, de dreapta sau cum o fi ea. Prin urmare, democrat-liberalii au decis ca, imediat dupa locale, Ungureanu sa fie transferat de urgenta la partid. Ca strategia lor sa dea roade, pedelistii au inceput deja ”sa-l lucreze” pe premier, asigurandu-l de tot sprijinul lor.

Tonul l-a dat chiar Elena Udrea, care a declarat ca Razvan Ungureanu are stofa de lider adevarat. „Din toate framantarile noastre legate de construirea unei forte politice puternice de dreapta in Romania, cred ca ne-am putea canaliza eforturile spre a construi acest proiect in jurul lui Mihai Razvan Ungureanu”, a afirmat democrat-liberala. Opinia este pe deplin impartasita si de Gheorghe Flutur, care este convins ca seful Executivului va aduce un suflu nou pe scena politica. In tabara celor care-l curteaza pe Razvan Ungureanu il gasim si Gheorghe Stefan, primarul din Piatra Neamt precizand ca premierul poate fi un lider nu numai pentru PDL, ci si pentru Romania.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
269 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger