AcasăNewsPedeapsa SOC pentru un copil din SUA, acuzat ca a venit la...

Pedeapsa SOC pentru un copil din SUA, acuzat ca a venit la scoala inarmat pana-n dinti!

Situatie datatoare de fiori la o unitate scolara americana, urmata de o masura foarte dura la adresa unui elev de gimnaziu. Din motive necunoscute deocamdata, pustiul teribilist ar fi ajuns la scoala inarmat pana in dinti, cu un pistol si sute de cartuse.

De parca nu ar fi fost suficient de periculoasa situatia, se pare ca baiatul in varsta de 11 ani, al carui nume nu a fost dat publictatii din motive lesne de inteles, avea si cateva cutite in ghiozdanul in care de obicei elevii au doar carti si caiete. Cand au aflat de situatia ce risca sa scape de sub control si sa ii puna in pericol atat pe elevii scolii, cat si pe profesori, conducerea scolii a chemat politia. Oamenii legii au facut cercetari inainte de a le permite copiilor si dascalilor sa intre din nou la ore, iar interventia prompta a facut ca nimeni sa nu fie ranit.

Conform CNN, pustiul a ajuns in custodia politiei, inainte de a fi transferat intr-un centru de detentie pentru minori. Din nefericire, in ultimele luni in unitatile scolare americane au avut loc mai multe incidente periculoase, soldate cu victime, dupa ce diverse persoane, cuprinse de o furie necontrolata, au deschis focul, ranind sau chiar curamand vietile unor elevi sau profesori.

Sursa foto: alibaba.com

308 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger