AcasăNewsPe Iohannis nu-l recomanda nici vocea si nici talentul. Bine ca-si aranjeaza...

Pe Iohannis nu-l recomanda nici vocea si nici talentul. Bine ca-si aranjeaza tot timpul sacoul…

Amensat de CNCD, Klaus Iohannis nu si-a mai putut face oaspetii ”penali”

De bucuros ce era ca sarbatoreste Ziua Europei impreuna cu toti oaspetii sai din acest an (el  spus-o), Klaus Iohannis s-a apucat sa-i mitralieze pe invitatii veniti de la Guvern/PSD.

Amendat de CNCD <a class=wpil keyword link href=httpswwwnationalrotagklaus iohannis title=Klaus Iohannis data wpil keyword link=linked>Klaus Iohannis<a> nu si a mai putut face oaspetii penali

Discursul tinut de presedinte la deschiderea receptiei date ieri la Cotroceni s-a dorit a fi unul contondent pentru reprezentantii coalitiei guvernamentele. Proaspat amendat de CNCD pentru utilizarea termenului de ”penali” in spiciurile sale publice, Iohannis s-a vazut obligat sa recurga doar la formule standard gen ”trebuie sa luptam pentru valorile europene, sa aparam democratia, sa asiguram o justitie independenta si o guvernare corecta” etc. Singura sageata transmisa, ieri, catre inamicii sau politici a fost o referire la ”privilegiile” pe care si le-ar putea asigura ”un grup restrans aflat la putere” in cazul in care nu s-ar mai respecta standardele europene si nu ar exista ”democratie, stat de drept si legi corecte”. ”Grupul restrins aflat la putere”, in frunte cu Liviu Dragnea, a servit impasibil discursul, pe post de antreu la sampanie, iar Iohannis a ramas cu inca o zicere publica rostita cu vocea sa plata si fara zgana. Realitatea este ca guvernarea PSD e vai steaua ei dar nici prestatia prezidentiala nu este mai breaza. Desi si-a indesit iesirile saptaminale la rampa, intre doua week-end-uri petrecute in tihna casei din Sibiu, Klaus Iohannis nu este un exemplu pentru opozitie sau pentru mase. In cazul lui se poate spune linistit ca, dupa ce ca nu are stofa de politician, nici macar vocea si talentul nu-l recomanda. Iar in ceea ce priveste respectul care trebuie acordat Justitiei – moneda forte pe care pedaleaza Iohannis, sa avem pardon, contestarea deciziei definitive prin care a pierdut celebra casa din centrul Sibiului si modul in care a fentat ANI in procesul referitor la incompatibilitatea sa ca primar nu i-ar permite sa dea lectii in domeniu, daca Romania ar fi o tara cu reguli beton. Revenind strict la receptia de ieri, mai trebuie spus ca ghinionul (un vechi amic al lui Klaus Iohannis) l-a lovit din nou, de adevaratelea in acest caz. Concret, presedintele a sustinut, in discursul sau, ca ieri s-au implinit 140 de ani de la proclamarea independendentei Romaniei, dar cum evenimentul a avut loc in 1877 rezulta ca Iohannis a gresit cu un an: in realitate s-au implinit 141 de ani.

author avatar
Simona Badulescu
873 afisari

1 COMENTARIU

  1. Mutalakul gandeste cum vorbeste,va hotara cat de curand declansarea unui eveniment de genul celui ordonat pentru debarcarea Pontakului.S-ar putea ca de data asta planul va fi deconspirat si sper ca evenimentul tragic sa fie prevenit.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger