AcasăNewsPe cine propune ministrul Toader la sefia Sectiei judiciare penale la DNA

Pe cine propune ministrul Toader la sefia Sectiei judiciare penale la DNA

Amenintat de remaniere, ministrul Justitiei schiteaza si el un pas in ”dansul” SIPA

In cursul acestei prime zile a saptamanii, Ministerul Justitiei a anuntat numele procurorului pe care il propune pentru sefia Sectiei judiciare penale din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie.

“In urma desfasurarii procedurii de selectie care a avut loc in data de 15 aprilie 2019, la sediul Ministerului Justitiei, va aducem la cunostinta faptul ca propunerea ministrului justitiei Tudorel TOADER pentru numirea in functia vacanta de procuror sef de sectie al Sectiei judiciare penale din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie este doamna procuror Scarlat Madalina”, suna anuntul facut de MJ.

In prima zi a lunii aprilie, Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a decis delegarea Madalinei Scarlat, procuror la DNA central, in functia detinuta de catre Marius Iacob, pana sa demisioneze – si anume procuror sef adjunct al Directiei Nationale Anticoruptie. Delegarea, valabila pentru un interval de sase luni, a inceput pe 8 aprilie.

Totodata, in aceeasi sedinta, Sectia a hotarat incetarea delegarii Madalinei Scarlat “in functia de procuror sef al Sectiei judiciare penale din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie, incepand cu data delegarii in functia procuror sef adjunct al Directiei Nationale Anticoruptie, respectiv 08.04.2019”.

220 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger