Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Pe-asta n-o incercase pana acum: Iulia Albu, cu matura-n coc!

Pe-asta n-o incercase pana acum: Iulia Albu, cu matura-n coc!

Autor:

S-a tot zis ca are aparitii iesite din tipare, fie cu sau fara vreo inaripata pe post de insotitor la TV. La fel si ca are idei trasnite in materie de accesorizare.

 

iulia Pe asta n o incercase pana acum: Iulia Albu, cu matura n coc!Dar parca de aceasta data a dovedit mai abitir ca oricand ca niciodata nu poti spune… niciodata, cand e vorba de accesoriile pe care le poate folosi Iulia Albu pe post de elemente care sa ii completeze tinuta, cat sa se asigure ca apare “pe sticla” avand pe putin un look de neuitat! Sau, dupa caz, de comentat!

De data asta, n-au fost agrafe in buze, nici pene sau crengute prin par sau ditamai cercelul in nas, ci direct o matur(ic)a in par. A se citi in coc, dar astea sunt deja amanunte care abat atentia de la esential!

Va mai spunem ca aceasta a fost ideea aleasa de criticul vestimentar pentru aparitia TV de joi seara (fix din ajun de Dragobete), de la WowBiz, emisiune in care Iulia Albu are, fanii stiu deja, o rubrica saptamanala.

foto: captura wowbiz


1 Comentariu la Pe-asta n-o incercase pana acum: Iulia Albu, cu matura-n coc!

  1. costica

    Oferta senzationala: castiguri part time. Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate. Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Cereti acum detalii la adresa de email a unuia dintre coordonatorii echipei noastre:
    pacurarucostica1963@gmail com

    http://bit.ly/29ypMJN


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!