AcasăNewsPe Andy Murray il doare-n cot!

Pe Andy Murray il doare-n cot!

Andy Murray of Britain reacts during the men's singles match against Marcel Granollers of Spain at the Rome Masters tennis tournament May 15, 2013. REUTERS/Tony Gentile (ITALY - Tags: SPORT TENNIS)

Nu este o gluma, scotianul, numarul unu in ierarhia ATP, nu va participa la Masters-ul de la Miami, competitie ce  va debuta saptamana viitoare, pentru ca este accidentat la cotul drept.

Murray, in varsta de 29 de ani, a fost eliminat de la Indian Wells, inca din turul doi, de Vasek Pospisil-locul 129 ATP, si spera sa poata juca in meciul cu Franta, din sferturile de finala a Cupei Davis, care va avea loc in perioada 7-9 aprilie, la Rouen.

Culmea este ca si sarbul Novak Djokovic, locul doi ATP, are si el probleme si tot la cotul drept, prezenta lui la Miami fiind incerta, in prezent. Tenismenul este supus unor teste medicale, la Monaco. La rindul lui, Djokovic a fost eliminat in optimile de finala la Indian Wells de australianul Nick Kirgyos.

Desi a avut un inceput de an modest, cu trei victorii si trei infrangeri, Simona Halep, care va cobori pe locul 5 al clasamentului ATP, abordeaza optimist turneul de la Miami si trimite fanilor mesaje din SUA, unde se afla pentru antrenamente: „Back in business. Nu dau atentie numai mesajelor negative, citesc cu mare drag, mereu, mesajele voastre pozitive si vreau sa va spun ca apreciez enorm faptul ca imi sunteti alaturi, ca pierdeti nopti pentru meciurile mele, chiar daca nu prea mai castig in ultima perioada.”

author avatar
Bogdan Borcea
72 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger