AcasăNewsPDL se leapada de ”traseistii” lui Ungureanu

PDL se leapada de ”traseistii” lui Ungureanu

PDL si-a impus punctul de vedere: dezertorii din partid nu au ce cauta pe listele ARD. Lovit in Forta sa, Razvan Ungureanu incearca sa-si scoata traseistii la vopsea.

Decizia luata ieri de Colegiul Director ii vizeaza direct pe Stefan Pirpiliu si Danut Liga, doi deputati care s-au ”transferat” de la PDL la Forta Civica pastorita de Razvan Ungureanu. Care i-a si inclus in lista sa de candidati, ignorand semnalele date de PDL: niciun dezertor din randurile democratilor nu are ce cauta pe listele ARD.

Hotararea l-a inflamat la culme pe Ungureanu, instigatorul plecarii celor doi din PDL: ”El a insistat pe langa Pirpiliu si Liga sa plece si le-a facut tot felul de promisiuni”. Acesta este probabil si motivul pentru care Ungureanu a refuzat sa se resemneze si a inceput sa-i preseze pe democrati sa renunte la sanctiunile aplicate ”traseistilor”. Daca va avea succes (iar unii dintre pedelisti cred ca asa va fi), pe langa Liga si Pirpiliu fericit va fi si ex-pesedistul Marian Saniuta, cazut si el victima colaterala a rigorilor morale aplicate de pedelisti fostilor lor colegi de partid. In ceea ce priveste listele aprobate de Colegiul Director, pe ele se regaseste si Elena Udrea, care in final a acceptat invitatia facuta de Gheorghe Stefan Pinalti si va candida in Neamt. De asemenea, s-a clarificat si situatia lui Mihail Neamtu care va candida, drapat in taranist, la Arad, alaturi de Razvan Ungureanu: primul pentru Camera Deputatilor, al doilea pentru Senat.

author avatar
Simona Badulescu
467 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger