AcasăNewsPDL s-a ”deghizat” in verde

PDL s-a ”deghizat” in verde

PDL Bucuresti si-a lansat candidatii pentru primariile bucurestene

Democratii si-au lansat, ieri, candidatii la localele bucurestene.  Pe un fundal verde, culoare aleasa pentru semnificatiile ei: tinerete, forta, speranta si innoire.

PDL Bucuresti si-a lansat candidatii pentru primariile bucurestene

Pe langa Silviu Prigoana, despre care se stia deja ca se va infrunta cu Sorin Oprescu pentru Primaria Generala, PDL ii propune pentru sectoarele Capitalei pe Teodor Paleologu, Lucian Iliescu, Liviu Negoita, Sulfina Barbu, Cristian Atanasoaei si Cristian Poteras.

Echipa despre care Elena Udrea, liderul PDL Bucuresti, spune ca va reprezenta cu cinste partidul la alegerile din iunie. Raportandu-se la contextul politic la zi, Udrea a sustinut si ca PDL a gresit neincercand sa stopeze traseismul politic, fenomen despre care liderul democratilor bucuresteni afirma ca a atins ”cote fulminante”. Elena Udrea a vorbit si despre mult trambitata formatiune pe care urmeaza sa o conduca Razvan Ungureanu, precizand ca, in ceea ce o priveste si spre deosebire de Monica Macovei, nu se va alatura ”pe neve” actualului premier: ”Eu sunt om mai de partid fata de doamna Macovei, astept proiectul partidului (PDL – n.r.) si pe acela o sa-l urmez”.

author avatar
Simona Badulescu
203 afisari

4 COMENTARII

  1. Verdele sugereaza cresterea, expansiunea, nasterea si echilibrul. Este culoarea cea mai potrivita pentru cei de la PDL. Culoarea ii caracterizeaza perfect! Frumoasa schimbarea de imagine.

  2. verdele se potriveste cu proiectul domnului Cristian Poteras in legatura cu rwamenajarea unui parc….e un lucru bun mai participa o data la alegeri…
    stima

  3. In acest caz, mult succes „noului” partid, deocamdata arata bine cu aceasta culoare. Se potriveste dupa cum spunea si stefan g cu proiectele verzi ale domnului Poteras si sa speram ca vor fi multe.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger