AcasăNewsPDL instaleaza ”Big Brother” la Guvern

PDL instaleaza ”Big Brother” la Guvern

Activitatea ministrilor va fi monitorizata de pedelisti

Fiecare miscare a echipei guvernamentale va fi atent monitorizata. Nu de servicii secrete, ci de democrat-liberali, care-si propun in felul acesta sa vaneze orice greseala a Cabinetului condus de Victor Ponta.

Activitatea ministrilor va fi monitorizata de pedelisti

Pedelistii au la dispozitie o saptamana ca sa decida ce ministru vor lua in primire. In felul acesta, intreaga activitate a Executivului va fi urmarita pas cu pas. Anuntul a fost facut de secretarul general al PDL Gheorghe Flutur.

Gheorghe Flutur considera ca PDL trebuie sa-si ia in serios rolul de partid de opozitie

”Dupa cum stiti, conform partidului noi avem opt comisii de specialitate.  Dorim sa infiintam alte comisii si subcomisii pe structura actualului guvern, 28 de ministere, pentru ca sa monitorizam pas cu pas si sa ne exercitam rolul de partid de opozitie, de principal partid de opozitie in perioada urmatoare atat in Parlament, cat si in teritoriu”, a afirmat Flutur, precizand ca intreg ansamblul de departamente nu poate fi considerat un guvern din umbra. ”Este in statut, dar nu putem vorbi de guvern din umbra, ci de crearea acestor echipe de monitorizare. Din aceste comisii sunt convins ca se vor legitima oameni care sa fie voci recunoscute in partid sa faca parte din guvernul din umbra”, a mai spus secretarul general al PDL.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
184 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger