AcasăNewsPDL il vrea pe Ungureanu urmasul lui Traian la Cotroceni

PDL il vrea pe Ungureanu urmasul lui Traian la Cotroceni

Lipsit de un prezidentiabil democrat get-beget, PDL si-a pus nadejdea in Razvan Mihai Ungureanu, despre care spune ca va fi urmasul lui Traian Basescu la Cotroceni.

SPERANTA. PDL si-a pus toata nadejdea in Razvan Mihai Ungureanu

In opinia lui Ioan Oltean, secretarul general al PDL, este aproape o certitudine ca Ungureanu ii va urma lui Traian Basescu, in fruntea tarii. Iar daca tot si-au legat sperantele de Ungureanu, democratii s-au pus pe laudat incercarea actualului premier de a coagula, din punct de vedere politic, intelectualitatea romaneasca. ”Este un proiect extrem de interesant. Premierul este o personalitate, observam cu totii, extrem de puternica, un om a carui inteligenta si viziune politica este tot mai bine pusa in valoare”, sustine Oltean. Pedelistii incearca sa profite tot de inteligenta si viziunea politica de care da dovada Ungureanu si atunci cand vine vorba despre viitorul lor conducator. Motiv pentru care Elena Udrea a si declarat, recent, ca Mihai Razvan Ungureanu ”poate fi liderul in jurul caruia sa se construiasca o noua forta politica de dreapta. Respectiv o alianta gen ”Miscarea Populara”, pe care democratii se chinuie de mai bine de un an sa o lanseze pe piata.

author avatar
Simona Badulescu
355 afisari

6 COMENTARII

  1. ”un om a cărui inteligență și viziune politică este bine pusă în valoare”, susține Oltean.
    Între ghilimele fiind, se prezumă că extul este autentic.
    Ca atare:
    1. cum pot să am încredere într-un ”intelectual” certat cu limba română?
    2. fiind vorba de două subiecte distincte,
    ”inteligență” și ”viziune politică, legate prin conjuncția copulativă ”și”, normal ar fi fost ca predicatul să capete forma pluralului, respectiv, ”sunt”.
    Domnule Oltean, mă lași cu palavrele dumitale de analfabet?
    Degeaba mai pui câinelui mort, de la bordură, masca de oxigen, nu mai reînvie.

  2. trebuie sa avem incredere si sa lom decizia corecta ,romania este inca o tara perturbata si bantuita de cominismul lui ceausescu

  3. Daca a vazut Traian Basescu ca Razvan are sustinere din mai multe parti este normal ca vrea sa tina puterea macar din umbra prin Ungureanu

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger