AcasăNewsPDL il asteapta pe Mesia Ungureanu!

PDL il asteapta pe Mesia Ungureanu!

Rol in care democratii l-au distribuit deja pe Razvan Mihai Ungureanu si asteapta, pentru incoronarea lui, doar sa treaca alegerile locale.

Pedelistii vad in Razvan Ungureanu un adevarat colac de salvare

Proiectul ”MRU” este de fapt sosia bietei ”Alba ca Zapada”, decedata din multiple cauze: expunere mediatica prematura, lipsa unui lider carismatic, intrarea pedelistilor in marsarier dupa declansarea razboiului dintre garda veche si noii veniti etc. Adus la zi, dupa descoperirea providentialului Ungureanu, premierul cu pedigree liberal, scenariul prevede acum intronarea noului lider in fruntea fortelor reunite ale dreptei mioritice, imediat dupa localele din iunie. Ceea ce va coincide cu sacrificarea lui Emil Boc.

Pedelistii se-nghesuie la umbra lui Ungureanu

Inregimentarea ”pe neve” in siajul lui Razvan Ungureanu arata clar ca pedelistii nu mai au alte solutii. Gandul la un viitor marca Ungureanu ii ajuta pe democrati si sa trateze filozofic problema hemoragiei cadrelor lor de partid catre PNL. Iar daca tot nu au alta varianta, pedelistii macar recunosc public ca asta e situatia si ca soarta lor depinde acum de actualul premier. ”Realitatea politica generata de pierderea majoritatii la Senat ne obliga la pragmatism si viziune, si asta intr-un tablou politic in care pare ca depindem tot mai mult de proiectul politic al premierului Mihai Razvan Ungureanu”, afirma Raluca Turcan. „Nu exclud o ipoteza, si anume ca doamna Popa (senatorul PDLcare proaspat a tulit-o la PNL) si noi sa ne regasim intr-o noua structura de dreapta”, confirma si Traian Igas. „Nu cred ca este nimic rau in a recunoaste ca este membru PNL (Ungureanu – n.r.), cu atat mai mult cu cat am fost colegi in Guvern. Ca isi asuma acest lucru este o responsabilitate si o consecventa”, canta si Sulfina Barbu in struna premierului de la care PDL isi asteapta salvarea.

author avatar
Simona Badulescu
411 afisari

19 COMENTARII

  1. umbrela lui ungureanu e prea mica pentru tot PDLul, deci pana la urma strategia va fi retusata astfel incat misiunea lui ungureanu sa ramana doar salvarea lui basescu!

  2. Asta au facut mereu, aceasta ceata de nelegiuiti pusi doar pe imbogatire, au stat sub fusta doicii lor. Vor o noua locomotiva la acest tren obosit si depasit.

  3. daca PDL vede in MRU un fel de Mesia, atunci mai inante de salvare, va trebui sa il rastigneasca. NUmai ca MRU nu este Mesia, iar PDL nu este poporul ales. Deact daca prin popor ales intelegem o gasca de hoti si de talhari.

  4. Pot astepta marea cu sarea, nu o sa vina nimic nou de la MRU atata timp cat udmr cu basescu fac jocurile

  5. Nici un Premier inclus cel de azi si nici un Guvern inclus cel de azi nu vad si nu aud zgomotul a milioane de dollari lunar care NU sunt acceptati in Romania,oare cei din toate guvernele si Premieri NU Au auzit Imnul cu strofa “Desteaptate Romane””
    Bancile centrale in Romania nu accepta depunere electronica a pensiilor Americane si a salariilor Americane pe teritor Romania,,,,Tara duce lipsa de valuta,iar rasponsabili dorm cu somn de intentie in a saraci si mai mult economia,,,

    The US Embassy and the Regional Federal Benefits Unit have advocated for direct deposit of benefits in bank accounts in Romania (country direct deposit), but the negotiations between the U.S. bank where the payment originates and a Romanian partner bank are still ongoing and there is no definite answer of when or if the negotiations will be completed. While still hopeful that country direct deposit will be offered in the future,

    Representatives of the Social Security Administration visited Bucharest in July 2011 to provide beneficiaries of SSA, VA and OPM who reside in Romania with the latest information about upcoming changes and payment options.

  6. Nici un Premier inclus cel de azi si nici un Guvern inclus cel de azi nu vad si nu aud zgomotul a milioane de dollari lunar care NU sunt acceptati in Romania,oare cei din toate guvernele si Premieri NU Au auzit Imnul cu strofa “Desteaptate Romane””
    Bancile centrale in Romania nu accepta depunere electronica a pensiilor Americane si a salariilor Americane pe teritor Romania,,,,Tara duce lipsa de valuta,iar rasponsabili dorm cu somn de intentie in a saraci si mai mult economia,,,

    The US Embassy and the Regional Federal Benefits Unit have advocated for direct deposit of benefits in bank accounts in Romania (country direct deposit), but the negotiations between the U.S. bank where the payment originates and a Romanian partner bank are still ongoing and there is no definite answer of when or if the negotiations will be completed. While still hopeful that country direct deposit will be offered in the future,

    Representatives of the Social Security Administration visited Bucharest in July 2011 to provide beneficiaries of SSA, VA and OPM who reside in Romania with the latest information about upcoming changes and payment options

  7. Chiar cred ca Ungureanu ii va salva? Ma indoiesc din moment ce venirea lui la guvern a intarit si mai mult neincrederea cetatenilor in acest partid corupt.

  8. Dar ce nume mari si prostia mai mare ca ei toti la un loc. Trebuie sa fii mult, dar mult prea tampit sa te gandesti la un proiect si nu la cetateni si CULMEA s-o faci fix inainte de alegeri, ca 4 ani ai dormit si te-ai jucat pe telefon la sedinte, conferinte, dezbateri and so on and so forth. Ba, voua chiar nu va e rusine, n-aveti obraz.

  9. Ungureanu este un personaj aparut peste noapte,la fel cum a crescut ,la fel va si disparea

  10. Mesia Ungureanu? Chiar asa de disperati sunt astia din PDL? Nu stiu de ce se mai chinuie, e clar pdl-ul o sa dispara, indiferent de ce face Ungureanu, Udrea, Base. Singura lor sansa e ca la votare sa numere voturile Anastase.

  11. Astia din PDL chiar cred ca mai pot fi salvati de cineva??? e clar ca traiesc intr-o lume a lor, unde banii ii fac sa nu vada clar lucrurile!

  12. MRU a aparut „ca ciupercile dupa ploaie” si a creat furtuna si mai mare. Nu mai are cine sa ii mai salveze, nici macar Mesia cel adevarat! Nu a fost si nu va fi niciodata membru PNL!!!Liberalii nu accepta marionete!

  13. E clar ca MRU nu e nici pe departe ceea ce pare. PDL nu poate fii salvat de nimeni din Romania.

  14. Nu mai poate nimeni sa salveze imaginea pdl-ului si a lui basescu. Nici macar acest „zeu” al timpurilor noastre. Chiar daca asta e tot ce incearca ei.

  15. Era clar pentru toată lumea că MRU e salvarea lui Băsescu. După numai 2 luni de mandat am văzut cu toții ce om cu principii este Ungureanu. lumea s-a lămurit. pdl nu mai poate fi salvat

  16. PDL sa-si ia gandul. Fiecare cum isi asterne,asa va dormi. Nicio minune nu mai salveaza partidul portocaliu.

  17. Auzi mai si spun proiectul lor politic sa le stearga mizeria rusine bai tot hoti ati sa ramaneti!

  18. se tot ascund ca niste gaste in spatele premierului, n-ati iesi unul sa dati piept cu maretele voastre realizari! niste lasi! pedeLASI!

  19. Ungureanu e un personaj aparut asa dn senin, va pleca cu cateva picipare in fund nici nu va sti ca a fost premier.Duce Romania numai in jos.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger