AcasăNewsPDL, DEMISIE IN BLOC din Consiliul General al Municipiului Bucuresti

PDL, DEMISIE IN BLOC din Consiliul General al Municipiului Bucuresti

Adriean Videanu, presedintele interimar al PDL Bucuresti, a anuntat, duminica, in cadrul unie conferinte de presa, ca democrat liberalii demisioneaza din Consiliul General al Capitalei. Decizia vine ca urmarea a faptului ca PDL  nu doreste “sa mai gireze incompetenta administrativa” la nivelul Municipiului Bucuresti.

“In momentul de fata, PDL nu mai este dispus sub nicio forma sa gireze incompetenta lui Sorin Oprescu. De maine (luni, n.r.) PDL paraseste Consiliul General, toti consilierii generali ai PDL isi vor da demisia din CGMB. (…) E forma noastra de protest la incapacitatea lui Sorin Oprescu, dupa 6 ani de mandat nu a reusit sa propuna un singur proiect”, a declarat Videanu, citat de realitatea.net.

Presedintele interimar al PDL a mai precizat ca este vorba despre zece consilieri generali care vor parasi Consiliul General al Municipiului Bucuresti. “Ne vom da demisia si vom continua dialogul cu bucurestenii, PDL va veni cu propriile solutii, pe care le va supune consultarii publice pentru rezolvarea problemelor bucurestenilor”, a adaugat Adriean Videanu.

De asemenea, democrat liberalul a mai specificat ca PDL nu va face alte propuneri de completare a celor zece locuri care vor ramane vacante in urma demisionarii. “Sa faca alte partide propuneri, sa aiba majoritatea USL”, a mai spus el.

Foto: rnews.ro

author avatar
Alina Costache
995 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger