AcasăNewsPDL cere demisia lui Oprescu, dupa drama copilului din zona Parcul Tei!

PDL cere demisia lui Oprescu, dupa drama copilului din zona Parcul Tei!

Democrat-liberalii considera ca edilul Capitalei, Sorin Oprescu, ar trebui sa plateasca fix cu functia, pentru tragedia de luni, din sectorul doi al Capitalei. Un copil in varsta de doar patru ani a sfarsit mutilat de coltii unui caine fara stapan.

La doar cateva ore de la producerea dramei din zona Parcul Tei din Capitala, PDL a solicitat public demisia primarului Bucurestilor, Sorin Oprescu, despre institutia pe care o conduce considerandu-se ca s-ar face responsabila pentru situatia cainilor fara stapan.

„Trebuie sa fim foarte precisi cand spunem de ce conform legii Programul de gestiune a cainilor fara stapan este exclusiv al Primariei Capitalei, motiv pentru care PDL  a cerut astazi (luni-n.r) demisia Primarului Oprescu. Primaria sectorului 2 nu are atributii in gestionarea cainilor fara stapan. Astazi dupa atatia ani de zile, continua sa fie omorati copii de caini fara stapan, iar autoritatile strang maiadanezii”, adeclarat fostul prefect al Capitalei, Mihai Atanasoaie, citat de realitatea.net.

Va reamintim ca luni, in jurul pranzului, autoritatile au fost alertate pentru a interveni urgent in secoturl 2, unde doi frati de patru si respectiv sase ani fusesera atacati si muscati de un patruped fara stapan. Din nefericire, in ciuda eforturilor medicilor, pentru baiatul cel mic al familiei nu s-a mai putut face nimic. La momentul priducerii tragediti, micutii se aflau sub supravegherea bunicii lor.

271 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger