AcasăNewsPDL atarna tot la mila lui Basescu

PDL atarna tot la mila lui Basescu

Toate artificiile, gen cooptarea ”ungurenilor” sau spalarea cu ”detergentul” Macovei, nu fac impreuna cat o aparitie electorala a lui Traian Basescu, cred cu tarie pedelistii.

Chiar si cu popularitatea scazuta, Traian Basescu ramane in ochii pedelistilor locomotiva electorala a partidului

Intrebat daca Traian Basescu se va implica in campania democrat-liberalilor, Vasile Blaga a raspuns initial cu un corect si constitutional ”nu”.

Dan Voiculescu este bantuit de ”cosmarul” Basescu

Imediat insa, liderul PDL a demonstrat ca partidul nu poate candida fara ”locomotiva” sa traditionala: ”In calitatea sa de presedinte, Traian Basescu are si obligatia de a arata romanilor cum merg treburile in tara”. Ceea ce, tradus, inseamna ca pedelistii de abia asteapta ca Basescu sa fenteze Constitutia si sa le tavaleasca bine adversarii in campanie, explicand cat de prost merg lucrurile sub Guvernul USL. Un USL despre care Blaga spune ca este macinat de ”framantari”, motiv pentru care PDL, alias ARD, va reusi sa formeze o majoritate dupa alegeri, daca va obtine minimum 30% la alegerile din decembrie. Optimism care ar putea parea deplasat daca varianta nu l-ar fi bagat in sperieti pe Dan Voiculescu. Suficient de tare cat sa ceara din nou suspendarea lui Basescu acum, inainte de alegeri. Iar in caz contrar, Voiculescu se teme de ce-i mai rau. ”In 48 de ore vom avea un guvern condus de un premier care va fi omul lui Traian Basescu si care va reusi, din cauza oportunismului, sa-i formeze guvernul, sa-l treaca prin Parlament”, si-a detaliat Voiculescu cosmarul.

author avatar
Simona Badulescu
405 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger