AcasăNewsPavel Corut isi ascunde identitatea. Acum il cheama Pavel Corutz

Pavel Corut isi ascunde identitatea. Acum il cheama Pavel Corutz

La 63 de ani, Pavel Corut si-a modificat numele de familie, transformandu-l in Corutz

Intr-o lume in care prescurtarile stau la loc de cinste, in care poti rade scriind „Lol” sau poti inlocui literele cu cifre (2na in loc de Doina), fostul spion Pavel Corut a decis sa-si schimbe numele in…Corutz.

La 63 de ani, Pavel Corut si-a modificat numele de familie, transformandu-l in Corutz

Gata cu diacriticele inutile din limba romana! Sau..„romana”. Pavel Corut, fostul spion care a publicat romane pe banda rulanta si a scris in ultimii ani cat n-au scris altii intr-o viata intreaga, a decis sa-si schimbe numele.

Scriitorul a facut anuntul bizar in Monitorul Oficial

Reporterii „National” au descoperit, intr-o editie recenta a Monitorului Oficial, la rubrica „Schimbari nume”, ca scriitorul de 63 de ani a ales sa renunte la „t”-ul din numele sau, inlocuind litera cu „tz”.

Ce l-a impins pe fostul spion sa faca aceasta alegere, nu am reusit sa aflam, pentru ca pana la inchiderea editiei acesta nu a putut fi contactat. Unul dintre motive ar putea fi urmatorul: Corut incearca sa cucereasa public nou, in randul adolescentilor. Si, cum acestia nu mai stiu sa scrie normal, ci cauta pe internet dupa cuvinte cheie de genul „maimutza”, „shifonier”, „jmeker”, scriitotul a venit in sprijinul lor, pentru a fi gasit mai usor de motoarele de cautare. Nu este exclus, totusi, ca si romanele cu Corutz sa sufere schimbari, iar in curand sa vedem pe tarabe titlurile modificate astfel: „5a vii k o par3r3”, „Noapt3a t3ilor vr4jitzi”, „M4ril3 s3cr3t3” sau „Urmashii z3ilor”. Lol.

author avatar
Narcis Voica
5.437 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger