Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Paul Stanescu, solidar cu Tutuianu si Neacsu: partidul a facut o mare greseala astazi

Paul Stanescu, solidar cu Tutuianu si Neacsu: partidul a facut o mare greseala astazi

Autor:

Reactionand la decizia, luata prin vot, in cadrul Comitetului Executiv National din aceasta prima zi a saptamnii, cea privind excluderea din partid a lui Adrian Tutuianu si Marian Neacsu, Paul Stanescu demoleaza varianta la care s-a ajuns in sedinta conducerii PSD si se arata solidar cu cei dintai.

 

Paul Stanescu Paul Stanescu, solidar cu Tutuianu si Neacsu: partidul a facut o mare greseala astazi“Cred ca partidul a facut o mare greseala astazi, poate cea mai mare greseala (…) niciodata nu au dus o actiune impotriva PSD. Eu chiar sunt langa ei si consider ca este o mare greseala”, a sustinut Paul Stanescu.

Cand presa a dorit sa stie daca are emotii ca ar putea fi vizat de o masura similara – dat fiind ca se speculase inaintea sedintei de luni ca ar putea fi, la randul sau, pasibil de o eventuala excludere- social-democratul aflat in postura de vicepremier si in fruntea Ministerului Dezvoltarii a dat de inteles ca nu. “N-am nicio problema”, a replicat Stanescu, social-democratul care a semnat, saptamanile trecute, alaturi de Tutuianu si Firea, o scrisoare in numele unui “comitet de initiativa”, prin care se cerea plecarea lui Dragnea din fruntea PSD si a Camerei.

Dupa ore intregi de sedinta s-a aflat, asadar, ca s-a votat ca Adrian Tutuianu si Marian Neacsu, vicepresedintele si liderul PSD, si, respectiv, secretar general al formatiunii, sa fie exclusi din randul social-democratilor.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!