AcasăNewsPatru tineri retinuti, in Capitala, dupa ce au fost prinsi furand componente...

Patru tineri retinuti, in Capitala, dupa ce au fost prinsi furand componente auto

Sesizati telefonic despre faptul ca patru indivizi sustrag piese dintr-o autoutilitara parcata pe o strada din sectorul 4 al Capitalei politistii bucuresteni au intervenit la locul incidentului si i-au prins in flagrant pe suspecti.

Crazand ca daca actioneaza la caderea noptii, nu vor fi prinsi, insa nu a fost asa, iar in momentul in care politia a intrat pe fir, au avut de raspuns pentru faptele lor. Barbatii, cu varste cuprinse dintre 24 si 26 de ani, au fost descoperiti, marti dimineata, dupa ce ar fi taiat toba de esapament a autovehiculului, la locul faptei fiind gasite, se precizeaza in comunicatul Politiei Capitalei, mai multe instrumente despre se crede ca ar fi fost folosite in comiterea infractiunii.

Cei patru au fost dusi la sediul sectiei 14 de Politie, pentru audieri. In tot acest timp, paguba de circa 8.000 de lei a fost recuperata si restituita proprietarului. Cercetarile in acest caz continua, cu grupul de suspecti acuzati de furt calificat in stare de retinere. Tinerii urmeaza sa fie dusi in fata magistratilor, care vor decide ce masuri se impun in acest caz.

Sursa foto: ziarulderoman.ro

116 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger