AcasăNewsPatru studenti au murit, dupa ce avionul in care se aflau s-a...

Patru studenti au murit, dupa ce avionul in care se aflau s-a prabusit! (VIDEO)

Au inchiriat un aparat de zbor de mici dimensiuni, pentru o plimbare de cateva ore, dar au sfarsit tragic, dupa ce avionul s-a prabusit in Cleveland.

Rudele sunt impietrite dupa ce au aflat ca cei dragi lor au pierit intr-o clipa. Ce anume a dus la caderea avionului, pe marginea unei sosele dintr-o zona rezidentiala a orasului situat in statul Ohio, nu se stie deocamdata. Oficialii americani investigheaza, insa, cauzele darmei aviatice care a rapit vietile a patru studenti, doi dintre ei in varsta de 18, iar ceilalti de doar 20 de ani.

[youtube]1Xtbbzayukg[/youtube]

Aeronava tip Cesna 172-R, pilotata chiar de catre unul dintre baietii aflati la bord, s-a izbit de pamant, luni noapte, dupa ce William F., tanarul aflat la mansa incercase sa aterizeze, observand ca are probleme la decolare si ca avionul nu se poate inalta in conditii de siguranta.

Nu a mai apucat, pentru ca aeronava la mansa careia se afla tanarul pilot, care avea brevet de zbor de circa un an, s-a prabusit, fiind inghitita, in scurt timp, de flacari. Atat pilotul, William, cat si cei trei colegi ai sai,Lucas, Abraham si John, au ramas captivi in apava avionului, arzand de vii.

Sursa foto: captura youtube/wkyc.com

author avatar
Cristina Stefan
150 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger