AcasăNewsPatru morti, in urma unui atac armat din SUA - VIDEO

Patru morti, in urma unui atac armat din SUA – VIDEO

(foto: motionpicturearmourer.com)

Trei oameni au fost impuscati de un barbat, dupa ce au fost luati ostatici intr-o cladire din statul american Colorado. Oamenii legii l-au impuscat mortal pe atacator.

(foto: motionpicturearmourer.com)

Potrivit Abc News, un barbat inarmat a luat trei ostatici in orasul Aurora, din statul Colorado. Barbatul nu a vrut sub nicio forma sa negocieze cu oamenii legii, ba mai mult, nici nu a stat a stat pe ganduri, el executand cei trei ostatici. Politistii au incercat sa negocieze si sa-l determine pe atacator sa iasa din casa in care se baricadase, dar acesta a refuzat cu vehementa. Fortele special au folosit chiar si gaz lacrimogen pentru a-l scoate, dar barbatul tot a refuzat. In timp ce un politist incerca sa intre pe un geam al cladirii, atacatorul l-a vazut si a inceput sa traga, dar politistul a reusit sa-l impuste sa-l impuste la timp.

Conform sursei citate, tragicul incident a avut loc la ora 3.00 dimineta, (11.00, ora Romaniei). In acelasi oras, in luna iulie 2012, a mai avut loc un alt atac armat, intr-un cinematograf, unde 12 persoane si-au pierdut viata.

author avatar
Andra Nesu
194 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger