AcasăNewsPatru militari romani raniti in Afganistan. Dancila: Le doresc sanatate, putere si...

Patru militari romani raniti in Afganistan. Dancila: Le doresc sanatate, putere si ii asteptam cu bine acasa

Pe langa mesajul venit de la Cotroceni, dupa ce s-a aflat ca patru romani – plutonierul Danut Dontu si caporalii clasa a III-a Cosmin-Catalin Goleanu, Cristian Gabar si Ionel Cristea- au ajuns la spital, sambata, dupa ce au fost raniti intr-un atac al insurgentilor, in Afganistan, si de la Palatul Victoria s-au transmis urari de santate adresate militarilor.

Premierul Viorica Dancila a ales sa transmita public faptul ca, impreuna cu ministrul Les, s-au asigurat ca militarii romani au parte de cele ai bune ingrijiri medicale. Cei patru militari raniti sunt internati la spitalul militar al bazei aeriene Kandahar, fiind „in stare stabila”, din cate a anuntat in cursul zilei Ministerul Apararii.

Iata mesajul transmis de sefa Executivului:

“Sunt alaturi de militarii romani raniti astazi in misiunea din Afganistan, care si-au pus vietile in pericol luptand pentru mentinerea pacii si securitatii internationale.

Impreuna cu ministrul Apararii ne-am asigurat ca eroii nostri primesc cele mai bune ingrijiri medicale. Le doresc sanatate, putere si ii asteptam cu bine acasa, alaturi de familiile si de camarazii lor.

Multumesc inca o data militarilor romani pentru dedicarea, profesionalismul si patriotismul pe care le dovedesc in cadrul misiunilor la care participa alaturi de aliatii nostri.”

127 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger