AcasăNewsPatru militari romani, intre care si o femeie, RANITI in AFGANISTAN!

Patru militari romani, intre care si o femeie, RANITI in AFGANISTAN!

Patru militari din cadrul Batalionului 2 Manevra „Yellow Scorpions” au fost raniti in Afganistan, in urma rasturnarii blindatului in care executau o misiune, duminica, 19 mai a.c., in jurul orei 12.00 (ora Romaniei), informeaza MApN.

Potrivit unui comunicat de presa emis de Ministerul Apararii Nationale, cei patru militari romani, intre care si o femeie, au fost raniti in urma exploziei unei anvelope. „Cei patru militari executau o misiune de patrulare pe autostrada A1, in provincia Zabul din Afganistan cand, in urma exploziei unei anvelope, masina de lupta a grupei de infanterie de tip MRAP in care se aflau s-a rasturnat”, se arata in comunicat.

In urma accidentului au fost raniti plutonierul-major Dorin Segedi si caporalii clasa a III-a Sorin Banulescu, Sergiu Ola si Elena Cristina Marin. Dupa ce li s-a acordat primul ajutor, cei patru militari romani au fost transportati de urgenta la spital, din baza militara Apache.

„La aceasta ora, militarii sunt in afara oricarui pericol si sunt monitorizati de personal medical de specialitate. Alaturi de conducerea unitatii militarilor, conducerea Ministerului Apararii Nationale urmareste cu atentie evolutia starii de sanatate a acestora”, se mai arata in comunicatul de presa al MApN.

author avatar
Alina Costache
530 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger