Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Patru candidati pentru sefia DNA. Toader: joi – interviurile, vineri- o concluzie

Patru candidati pentru sefia DNA. Toader: joi – interviurile, vineri- o concluzie

Autor:

La o zi de cand s-a incheiat etapa depunerii dosarelor aspirantilor pentru postura de procuro-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, ministrul Justitiei a facut publice cateva elemente ce tin de calendarul ce va fi urmat in perioada urmatoare.

 

toader 720x480 Patru candidati pentru sefia DNA. Toader: joi   interviurile, vineri  o concluzieAstfel, oficialul guvernamental a anuntat, in cursul acestei dimineti, ca fiecare dosar va fi analizat, inainte de interviurile programate pentru ziua de joi. “Directia de Resurse Umane va verifica (…) sa vada daca fiecare dosar (…) contine toate piesele necesare. Maine (miercuri-n.n), membrii Comisiei vor studia dosarele, vor analiza programele manageriale. Joi, incepand cu orele 9, voi convoca membrii Comisiei pentru interviu, evident, si candidatii. Dupa care, vineri, deliberam, vineri ajungem la o concluzie, functie de care continuam procedura”, a lamurit Tudorel Toader.

Totodata, ministrul Justitiei a adus in atentia opiniei publice atat posibilitatea ca unul dintre cei patru aspiranti la sefia DNA sa fie desemnat candidat, cat si pe aceea ca niciunul dintre cei patru sa nu fie desemnat, situatie in care procedura se va relua. “Nu cred ca nu ne aducem aminte faptul ca alte dati procurorul-sef n-a venit din structura interna a DNA-ului”, a mai punctat Toader.

In aceasta cursa si-au depus dosarele procurorii Florentina Mirica, Marius Iacob, Elena Grecu si Cristian Lazar.


2 comentarii to Patru candidati pentru sefia DNA. Toader: joi – interviurile, vineri- o concluzie

  1. Uiu

    E bine ca se da interviu ca la job si aici trebuie schimbat pana si matura pana devin cu adevarat DNA, adica lupta cu cei care corup spre furt si nu lupta cu politicul. Deci un departament mai usor decat Dicot.

  2. Dorina

    Va felicit pentru strategia adoptata! chibzuinta, ratiune si intelepciune!


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 25-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!