AcasăNewsPatronul clubului Bellagio falimenteaza firme pe banda rulanta

Patronul clubului Bellagio falimenteaza firme pe banda rulanta

George Ilie, afaceristul acuzat ca si-a pacalit partenerii de afaceri – printre care si fostul saxofonist DJ Dax de la Divertis, rapus de cancer – falimenteaza pe banda rulanta firmele inglodate in datorii si infiinteaza altele noi.

George Ilie si iubita lui, Madalina, conduc clubul de noapte Bellagio

Reporterii „National” au descoperit ca omul de afaceri care detine clubul de noapte Bellagio a facut o pasiune pentru falimentarea propriilor firme.

Clubul Bellagio

Astfel, prosperul om de afaceri, despre care cotidianul nostru a dezvaluit ca a fost dat in judecata pentru ca nu si-a respectat obligatiile contractuale – a refuzat sa plateasca 100.000 de euro pentru sistemul audio din club  – are pe rol, la Tribunalul Bucuresti, mai multe procese de insolventa.

Firmele lui George Ilie au ajuns in instanta, din cauza datoriilor uriase

Printre firmele inglodate in datorii la care George Ilie este asociat se afla Cardinal IG SRL, Milion Art SRL, Mulat Club SRL si SC Revolt SRL.

La unele dintre firme, George Ilie este asociat cu fratele sau, Viorel Ilie, patronul clubului Million Dollars, cel care a fost arestat pentru marturie mincinoasa si favorizarea infractorului, in dosarul in care fiul lui Nutu Camataru este acuzat de tentativa de omor.

Unele ingropate, altele infiintate

Aproape in toate cazurile, dupa ce au infiintat firmele, fratii Ilie au cooptat in afaceri diversi administratori.

Mai devreme sau mai tarziu, firmele refuzau sa efectueze platile catre partenerii de afaceri, asa cum s-a intamplat in cazul lui Dan Nedelcu, alias DJ Dax, care a incercat sa-si prelungeasca viata pe banii prietenilor, desi avea de recuperat 2.000 de euro de la George Ilie sau in cazul firmei HSA Audio, care asteapta de cinci ani 100.000 de euro pentru sistemul audio din Bellagio.

Traficantul de droguri Cristi Paraschiv a fost prins in fata clubului de pe Soseaua Stefan cel Mare

Astfel, din cauza datoriilor, rand pe rand, firmele au ajuns in insolventa, de lichidarea acestora ocupandu-se firma „Dinu, Urse si asociatii”.

George Ilie i-a tras teapa lui DJ Dax, desi stia ca acesta are nevoie de bani pentru tratament

Chiar daca nu au reusit sa-si salveze de la moarte unele firme, fratii Ilie sunt consecventi, infiintand altele in locul celor inglodate in datorii. Astfel, numai anul acesta, ei au infiintat alte doua SRL-uri: Asafora Club si Strasse Club. Care, probabil, nu vor avea viata lunga.

Evaziune si droguri la Bellagio

Numele clubului Bellagio a aparut, in ultimii ani, in mai multe scandaluri. In 2010, George Ilie a fost „calcat” de inspectorii Garzii Financiare, care au verificat marfa vanduta si casele de marcat. In urma ilegalitatilor constatate, inspectorii au sanctionat firma cu o amenda usturatoare, de 100.000 de lei. Surse judiciare au dezvaluit pentru „National” ca cele doua cluburi ale fratilor Ilie, Bellagio si Million Dollars, sunt si in atentia ofiterilor de la Combaterea Crimei Organizate, care au informatii ca acolo se consuma frecvent doguri de mare risc. De altfel, unul dintre dealerii de cocaina a si fost prins in flagrant in fata clubului Bellagio, in 2009. Este vorba despre Cristi Paraschiv, care participase la show-ul TV „Rataciti in Panama”. Acesta a recunoscut ca a vandut droguri si ca partea lui era de100 de lei pentru fiecare gram de cocaina vandut petrecaretilor, in conditiile in care un un gram costa 100 de euro.

author avatar
Narcis Voica
8.099 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger