AcasăNewsPatronul clinicii Doris, obligat sa inapoieze bolidul furat

Patronul clinicii Doris, obligat sa inapoieze bolidul furat

Alexandru Magherescu, medicul condamnat la sapte ani de puscarie, alaturi de fotbalistii Andrei Margaritescu si Cristi Munteanu, va fi obligat de judecatori sa inapoieze masina furata de la firma de leasing.

Alexandru Magherescu a primit sapte ani de puscarie, fiindca a escrocat firma de leasing

Dupa ce, in urma cu o luna, a fost condamnat la sapte ani de puscarie in dosarul in care era acuzat de escrocarea unei firme de leasing auto, fondatorul clinicii Doris va fi obligat sa returneze bolidul care l-a bagat la puscarie.

Firma inselata a cerut in instanta executarea societatii lui Magherescu

Societatea International Leasing IFN SA a depus pe 4 ianuarie o cerere la Tribunalul Bucuresti, in care solicita validarea executarii firmei Siluten Doris Company, detinuta de Alexandru Magherescu, pentru recuperarea prejudiciului cauzat de medic. Infatisarea va avea loc chiar astazi, iar magistratii ar putea da o sentinta favorabila creditorului inca de la primul termen.

Masina, returnata clinicii

Autoturismul Audi A 8 cu seria WAUZZZ4E97N021321 si numarul de inmatriculare B-53-MDP a fost tinut de anchetatori pana in decembrie, cand, odata cu sentinta data de judecatori, a fost inlaturata si masura confiscarii. Astfel, judecatorii au dispus ca masina sa fie inapoiata firmei Siluten Doris Company, pe numele careia a fost cumparat bolidul de 100.000 de euro.

Legaturi periculoase

Patronul clinicii Doris a fost condamnat la sapte ani cu executare pentru ca i-a vandut masina fotbalistului Cristi Munteanu (condamnat si el in acelasi dosar, la cinci ani), apoi a declarat-o furata pentru a incasa asigurarea. Munteanu a reusit sa intocmeasca acte ,,in regula” pentru masina, apoi i-a vandut-o colegului sau de la Dinamo, Andrei Margaritescu. Nici acesta din urma nu a scapat de condamnare, primind la Curtea de Apel Bucuresti o pedeapsa de trei ani de puscarie.

author avatar
Narcis Voica
1.447 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger