AcasăNewsPatriciu ii "ofileste" partidul lui Crin!

Patriciu ii „ofileste” partidul lui Crin!

Daca Dinu Patriciu va urma sfatul lui Crin Antonescu si va pleca din PNL, situatia actualului lider nu va fi de loc usoaraPentru online

Conflictul dintre Crin Antonescu si Dinu Patriciu se pare ca a luat amploare, liderul PNL invitandu-si fostul sponsor sa o taie din partid.

Daca Dinu Patriciu va urma sfatul lui Crin Antonescu si va pleca din PNL, situatia actualului lider nu va fi de loc usoaraPentru online

Dupa ce a fost rostita cu atata patos de presedintele Traian Basescu, celebra replica “Sa-ti fie rusine, Dinu Patriciu!” a fost preluata si de liderul liberal Crin Antonescu. Usor modificata, ce-i drept,  nu cumva seful statului sa pretinda drepturi de autor. Dincolo de sentimentele care ar trebui sa-l incerce pe omul de afaceri, Antonescu i-a sugerat acestuia ca a venit vremea sa-si ia jucariile si sa paraseasca partidul.

“Daca as fi in locul lui Dinu Patriciu si as ajunge sa scriu, deci sa cred, acele lucruri despre partidul in care sunt membru, mi-ar fi rusine sa mai fiu membru, as pleca de-acolo si, sigur, daca as dori si as avea posibilitatea, as face alt partid”, a afirmat Crin Antonescu, uitand insa de  faptul ca a ajuns presedintele partidului cu sprijinul lui Dinu Patriciu.

Omul de afaceri nu ar pleca pleca singur din partid

Ignorata de Dinu Patriciu, declaratia lui Antonescu a fost insa intens comentata in interiorul PNL, o parte dintre liberali sustinand chiar ca presedintele lor ar putea sa-si vada visul cu ochii mai repede decat s-ar astepta. Problema, asa cum o prezinta penelistii, este ca Patriciu nu va pleca din partid cu mana goala, luandu-i dupa el pe acei colegi care nu sunt multumiti de modul in care Crin Antonescu a ales sa conduca partidul. Si, dupa spusele liberalilor, numarul acestora este destul de maricel, aici intrand atat “dizidenti”cat si cei care nu au vazut cu ochi buni insotirea cu PSD-ul lui Victor Ponta. Una peste alta, la cum se prezinta situatia prin PNL si la cat de disperati sunt liberalii sa ajunga la putere, un viitor proiect politic gestionat chiar si de la distanta de Dinu Patriciu ar putea avea succes. Cu atat mai mult cu cat noua formatiune cu siguranta nu va fi atat de radicala in ceea ce priveste relatia cu PDL si Traian Basescu.

 

author avatar
Ana-Maria Ludatser
552 afisari

3 COMENTARII

  1. Patriciu ca orice liberal adevarat, nu poate sa inghita o alianta cu Iliescu, Hrebe,Nastase,Mitrea, Vanghelie etc. Logic ar fi ca acest profesoras de provincie cu nume de floare, sa se mute la Voiculescu sau la Ponta.

  2. Patriciu este un mare scamator – saltimbanc
    putred de bogat .O epava politica dintre
    vapoarele vindute de basescu . Este vindut interesului sau – nu interesului general – al poporului roman . Un vesnic tradator >!.
    Un om programat in interesul actualei puteri.
    Un dezastru pentru ROMANIA – vrea cu orice pret ca PNL sa se alipeasca PDL – si sa se rupa
    din alianta USL. Un om mirsav- fara scrupule
    la fel ca si BASESCU. – Este ca si o bacterie ucigase .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger