Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Patriarhului Kiril anunta Apocalipsa

Patriarhului Kiril anunta Apocalipsa

Autor:

Patriarhul Kiril a afirmat, intr-un discurs public sustinut in principala catedrala din Moscova, ca „se vede cu ochiul liber” ca se apropie „apocalipsa” prevazuta de Apostolul Ioan.

 

Kiril Patriarhului Kiril anunta ApocalipsaIn acest context, el a facut apel la cetatenii de rand si la politicieni sa devina mai uniti. „Toti oamenii care iubesc acest pamant trebuie sa fie uniti, pentru ca intram intr-o perioada critica in istoria civilizatiei. Deja se poate vedea cu ochiul liber. Trebuie sa fii orb sa nu observi momentele din istorie despre care vorbeste Apostolul Ioan in Apocalipsa sa”, a spus patriarhul Kiril. Cu toate acestea, el a punctat ca momentul in care va veni „sfarsitul” depinde de actiunile oamenilor. Astfel, el a facut apel ca umanitatea sa „opreasca acest declin”: Este atat de multa influenta negativa in viata spirituala a oamenilor”. El a adaugat ca, potrivit invataturii crestine, apropierea si indepartarea sfarsitului lumii depinde de oameni. Seful Bisericii Ortodoxe Ruse a indemnat pe fiecare, indeosebi persoanele publice, sa constientizeze responsabilitatea in fata Rusiei si intregului neam omenesc si sa puna capat „alunecarii in bezna sfarsitului istoriei“.   „Astazi pacatul nu este pur si simplu unul evident, chiar daca in decursul intregii istorii oamenii au incercat sa-si ascunda pacatul personal si interpersonal. Astazi pacatul se prezinta drept cel mai atragator mijloc — prin cinematografie, teatru si alte manifestari artistice. Arta, care trebuie sa culturalizeze personalitatea omului, sa o imbogateasca, sa o inalte spre cer, devine o haltera, care nu permite omului sa isi ia zborul”, a mai precizat patriarhul.


2 comentarii to Patriarhului Kiril anunta Apocalipsa

  1. Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul

    Apocalipsa biblică a secolelor XX-XXI e Revelația Lui Dumnezeu. Dumnezeu se revelează prin învățăturile cerești despre cum se înfăptuiește întreaga Creație prin Duhul Sfînt după Casa Raiului în care stau și faptele mele, între anii 2004-2070 (Lumea văzută și nevăzută, Cosmosul infinit, Pămintul și Adam cu Eva).
    Casa Raiului are Lucrare din Ceruri între oameni, pe Pămînt și-n Cosmos, începînd cu anul 2004 spre vecii nesfîrșiți.

  2. cantemir din neamul dacilor

    tapul asta miroase.nu dorim sa privim muscali,conservelor.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!