Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Patriarhul a transmis un mesaj familiei actorului Ion Besoiu

Patriarhul a transmis un mesaj familiei actorului Ion Besoiu

Autor:

La fel cum a facut-o si vara trecuta, la momentul la care maestrul Radu Beligan parasea scena vietii, Patriarhul Daniel a ales sa transmita un mesaj adresat familiei si colegilor artisti ai regretatului Ion Besoiu, actorul care a plecat dintre cei vii miercuri, la venerabila varsta de 85 de ani.

 

Patriarhul Daniel1 210x300 Patriarhul a transmis un mesaj familiei actorului Ion BesoiuVestea trista a despartirii de colegul lor de scena i-a indurerat pe marii actori ai neamului, care au avut doar cuvinte frumoase despre momentele petrecute alaturi de cel care a fost Ion Besoiu. Lor li s-a alaturat, de aceasta data joi, si Patriarhul Daniel. “Figura emblematica a scenei si ecranului, actor cu o impresionanta activitate artistica, si, in acelasi timp, un om credincios al Bisericii Ortodoxe Romane, regretatul Ion Besoiu reprezinta o grea pierdere pentru lumea artistica romaneasca. In aceste momente de intristare pentru cei care l-au cunoscut si apreciat, va adresam sincere condoleante si exprimam pretuirea noastra pentru memoria sa”, suna mesajul semnat de Patriarh si postat pe site-ul institutiei.

besoiu1 Patriarhul a transmis un mesaj familiei actorului Ion Besoiu

Regretatul actor va fi condus pe ultimul drum sambata (foto: vremeanoua.ro)

Apreciatul actor va fi condus pe ultimul drum sambata, la Cimitirul Bellu din Capitala. Vineri, insa, sicriul sau va fi depus la Teatrul Bulandra, pe care l-a condus vreme de peste un deceniu. Astfel ca toti cei care doresc sa isi ia adio de la Ion Besoiu pot veni cu o floare si o lumanare la catafalcul regretatului om de teatru si de film.

 

Cititi si: Mesajul fiicei regretatului actor Ion Besoiu

Colegii deplang moartea lui Ion Besoiu


1 Comentariu la Patriarhul a transmis un mesaj familiei actorului Ion Besoiu

  1. Contra

    Un turnator in minus!


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 25-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!