AcasăNewsPatriarhul a transmis un mesaj familiei actorului Ion Besoiu

Patriarhul a transmis un mesaj familiei actorului Ion Besoiu

La fel cum a facut-o si vara trecuta, la momentul la care maestrul Radu Beligan parasea scena vietii, Patriarhul Daniel a ales sa transmita un mesaj adresat familiei si colegilor artisti ai regretatului Ion Besoiu, actorul care a plecat dintre cei vii miercuri, la venerabila varsta de 85 de ani.

Vestea trista a despartirii de colegul lor de scena i-a indurerat pe marii actori ai neamului, care au avut doar cuvinte frumoase despre momentele petrecute alaturi de cel care a fost Ion Besoiu. Lor li s-a alaturat, de aceasta data joi, si Patriarhul Daniel. „Figura emblematica a scenei si ecranului, actor cu o impresionanta activitate artistica, si, in acelasi timp, un om credincios al Bisericii Ortodoxe Romane, regretatul Ion Besoiu reprezinta o grea pierdere pentru lumea artistica romaneasca. In aceste momente de intristare pentru cei care l-au cunoscut si apreciat, va adresam sincere condoleante si exprimam pretuirea noastra pentru memoria sa”, suna mesajul semnat de Patriarh si postat pe site-ul institutiei.

Regretatul actor va fi condus pe ultimul drum sambata foto vremeanouaro

Apreciatul actor va fi condus pe ultimul drum sambata, la Cimitirul Bellu din Capitala. Vineri, insa, sicriul sau va fi depus la Teatrul Bulandra, pe care l-a condus vreme de peste un deceniu. Astfel ca toti cei care doresc sa isi ia adio de la Ion Besoiu pot veni cu o floare si o lumanare la catafalcul regretatului om de teatru si de film.

 

Cititi si: Mesajul fiicei regretatului actor Ion Besoiu

Colegii deplang moartea lui Ion Besoiu

author avatar
Cristina Stefan
305 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger