Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Pasapoarte: ghiseele din Piata Amzei si Pipera, mutate la mall. Sediul nou, operational

Pasapoarte: ghiseele din Piata Amzei si Pipera, mutate la mall. Sediul nou, operational

Autor:

In plin sezon estival, al vacantelor, inceputul acestei saptamani aduce o schimbare pe care o pot observa deja locuitorii Capitalei si ai judetului Ilfov care au nevoie sa li se elibereze un pasaport.

 

ministru 1 333x500 Pasapoarte: ghiseele din Piata Amzei si Pipera, mutate la mall. Sediul nou, operationalDe luni incepand, bucurestenii si ilfovenii care solicita eliberarea unui pasaport nu vor mai merge in Piata Amzei sau in Pipera, ci la punctul de lucru al serviciului de Pasapoarte din centrul comercial ParkLake, aflat in sectorul 3 al Capitalei.

Schimbarea se doreste a da uitarii aglomeratia aparuta in trecut, indeosebi in perioada vacantelor de vara. Mai mult, cei care au nevoie de pasaport vor gasi in mall-ul respectiv un ghiseu al Trezoreriei, la care vor putea plati taxa de liberare a pasaportului, asa incat sunt scutiti de un drum catre o destinatie suplimentara. “Nu as vrea sa evoc acum problemele care au fost de-a lungul timpului, in primul rand, din cauza spatiului neadecvat lucrului cu publicul intr-un sistem de presiune si aglomeratie. Am suplimentat de anul trecut si personalul si am facut demersuri de a identifica spatii noi. Deja s-a vazut o relaxare a presiunii la ghisee dupa ce am deschis sediul din Plaza mall, iar acum deschidem si acest sediu care este ultramodern”, a punctat ministrul Carmen Dan, prezenta la inaugurarea sediului.

Pentru spatiul in cauza MAI-ul nu plateste chirie, ci doar utilitatile, in baza unui constract de comodat, semnat pe 5 ani, cu posibilitatea de prelungire, din cate s-a precizat din directia ministerului, intr-un comunicat.

sursa foto: Facebook/Carmen Dan    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!