Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Partidul prezidential are din nou ghinion

Partidul prezidential are din nou ghinion

Autor:

Prinsi in propriile lor jocuri interne de putere si ocoliti cu obstinatie de orice inspiratie politica, liberalii au ratat cu brio ocazia de a profita de ”pleasca” oferita de razboiul declansat intre PSD si Sorin Grindeanu.

 

liberali Turcan Partidul prezidential are din nou ghinion

Lipsiti de vana, liberalii rateaza impardonabil sansa de a toca PSD-ul

Orice partid cu scaun la cap se roaga ca adversarii sa ajunga in situatii delicate, taman bune pentru a fi exploatate la maximum din punct de vedere mediatic. Taman intr-o astfel de situatie delicata a fost pus PSD-ul in aceste zile, dupa ce premierul Grindeanu a refuzat sa demisioneze desi i-a fost retras sprijinul politic.  In loc sa profite la maximum de un asemenea nesperat cadou, liberalii au ramas cu capetele infundate in meschinele lor lupte interne si cu toata atentia indreptata spre amaratul lor de Congres, unul cu rezultat anuntat (conform informatiilor la zi, Cristian Busoi va fi alesul) si pe deasupra obturat total din punct de vedere mediatic de scandalul PSD-Grindeanu. Dovada ca liberalii sunt cu adevarat defazati politic a venit de la presedintele interimar Raluca Turcan, care dupa ce ca a iesit cu intarziere la rampa s-a multumit doar cu transmiterea pe adresa pesedistilor a unui apel lesinat. Unul in care le-a cerut sa incheie acest razboi ”care pericliteaza stabilitatea economica si predictibilitatea internationala a tarii”. Mesaj de o duritate iesita din comun si menit sa reflecte forta de care dispune principalul partid de guvernant, intr-adevar.


1 Comentariu la Partidul prezidential are din nou ghinion

  1. cornelg

    Si,intr-un final fericit si mult asteptat,liberalii cei rai,vanduti strainilor si care nu-si iubesc tarisoara-vor fi batuti la fund de tanti ziarizda de serviciu.Groaznic,teroare,mai rau ca in 1794.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!