Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Partida de fotbal anulata in Polonia dupa ce hotii au furat portile si gardurile

Partida de fotbal anulata in Polonia dupa ce hotii au furat portile si gardurile

Autor:

Polonia a umilit vineri, la Bucuresti, reprezentativa de fotbal a Romaniei. Astazi, lesii sunt cu doua clase peste reprezentativa tricolora (asa cum sunt si islandezii, galezii sau austriecii), in ciuda a ceea ce continua sa creada romanticii nostri suporteri. Teren fara porti Partida de fotbal anulata in Polonia dupa ce hotii au furat portile si gardurileProblema pleaca de jos, striga specialistii. De la copii, juniori, ligi inferioare. Posibil, dar nici polonezii nu sunt mai breji. Or avea alta strategie si alta organizare, dar iata ce se intampla la ei. Satul Lany Wielkie, situat la 34 de kilometri de capitala regionala Katowice, in Voievodatul Silezia, are o populatie de 800 de suflete.

 

Asa arata baza inainte de jaful comis Partida de fotbal anulata in Polonia dupa ce hotii au furat portile si gardurile

Asa arata baza inainte de jaful comis

Pana acum, asezarea era populara doar pentru biserica Sf.Wojciech, ridicata undeva in Secolul XIII. De cateva zile, insa, satul a intrat din nou in gura lumii, pentru un incident absolut uluitor. Sambata dimineata, aici urma sa se dispute partida de fotbal Sokol Lany Wielkie – Unia Ksiazenice, din cadrul etapei 14 a Ligii Regionale – zona Katowice II. Numai ca jocul a fost anulat dintr-un motiv rar intalnit. Cand echipele au ajuns la stadion, combatantii au constatat cu surprindere ca nu mai sunt nici portile, dar nici gardurile bazei sportive.

Hotii au furat si gardul 2 Partida de fotbal anulata in Polonia dupa ce hotii au furat portile si gardurile

Hotii au furat si gardul

Nimeni nu stie cine a comis acest act si nimeni nu banuieste ce i-a manat pe hoti sa recurga la asa ceva. Localnicii vorbesc ca, probabil, ar fi mana unor hoti de fier vechi, care au actionat cu o seara in urma. In urma situatiei create, cei din Lany Wielkie au fost nevoiti sa mearga cu autocarul 300 de kilometri, pentru a disputa, a doua zi, confruntarea de campionat pe terenul adversarilor.

Meciul s a jucat a doua zi pe terenul adversarilor Partida de fotbal anulata in Polonia dupa ce hotii au furat portile si gardurile

Meciul s-a jucat a doua zi, pe terenul adversarilor

Duelul a avut loc asadar duminica, in  Ksiazenice, iar Sokol a fost pur si simplu spulberata, Unia castigand cu 5-0.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!