AcasăNewsPartid nou pentru fostul primar Ontanu

Partid nou pentru fostul primar Ontanu

Politicianul in varsta de 68 de ani a condus timp de 16 ani Primaria Sectorului 2

Dupa o lunga perioada de absenta din viata publica, despre fostul edil al sectorului 2 s-a aflat ca are in plan sa conduca un partid. Nu orice partid, ci unul nou-nout pe scena politica.

Politicianul in varsta de 68 de ani a condus timp de 16 ani Primaria Sectorului 2

Dupa ce a fost membru PSD si, apoi, UNPR, Neculai Ontanu vrea sa conduca partidul „ADER LA DEMOCRATIE, EDUCATIE SI RECONSTRUCTIE”. Pentru a putea face acest lucru, a mers in instanta, cerand acordarea personalitatii juridice formatiunii care va avea trei membri fondatori – pe Neculai Ontanu, Marius Cosmescu si Ioan Gherghina.

Din cate figureaza pe site-ul Tribunalului Bucuresti, cererea a fost inregistrata in prima zi a lunii martie.

author avatar
Cristina Stefan
228 afisari

2 COMENTARII

  1. EI PUSCARIABILII , INFRACTORII, BORFASII, TICALOSII, ETC IN LOC SA STEA PITITI IES CA SERPII veninosi LA DRUMUL MARE PENTRU A SE ARUNCA CU PIETROAIE IN EI.
    Intr-o democratie reala, UN POLITICIAN DE ELITA (model) necesar unei societati moderne bazate pe cunoastere, trebuie sa fie un intelept, sa priveasca particularul prin prisma generalului si intr-un acelasi elan de gindire sa cuprinda deopotriva abstractul si concretul. Trebuie sa vada prezentul in lumina trecutului, pentru scopuri situate in viitor. Nici o parte a naturii umane sau a institutiilor omenesti nu trebuie sa-i scape cu totul din vedere. El trebuie sa fie dezinteresat si in acelasi timp sa vizeze un scop; sa fie distant si incoruptibil dar cu picioarele pe pamint ca un om de stiinta. Sa aiba viziuni si spirit dezvoltat pentru afaceri publice si voluntariat si nu pentu afaceri mafiote. (Indivizi cu discernamintul afectat, incompetentii si cei cu instincte de rechin nu au ce cauta in politica sau viata publica). Un popor nu se poate dezvolta fara a avea repere sau propriile modele de oameni valorosi a caror exemplu sa le fie urmat sau care sa constituie seva de unde sa se hraneasca spiritual. Lipsa unor asemenea valori sau principii inseamna dezradacinare si apoi pieirea neamului respectiv. Din acest punct de vedere politica romaneasca postcomunista are o manifestare nefasta.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger