Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Parlamentul catalan a votat pentru independenta. Reactia Madridului nu s-a lasat asteptata (VIDEO)

Parlamentul catalan a votat pentru independenta. Reactia Madridului nu s-a lasat asteptata (VIDEO)

Autor:

Atentia europenilor, dar nu numai se indreapta catre situatia din Spania, odata ce Parlamentul regional a votat o rezolutie de independenta a Cataloniei. La momentul de fata, sunt mii de oameni in strada, la Barcelona, in semn de sustinerea pentru o astfel de decizie.

 

barce 350x154 Parlamentul catalan a votat pentru independenta. Reactia Madridului nu s a lasat asteptata (VIDEO)Au fost 70 de voturi “pentru” si doar 10 “impotriva” parcurgerii acestui pas, conform presei internationale, pe fondul referendumului din urma cu cateva saptamani, nerecunoscut, insa, de oficialii de la Madrid.

premier 1 350x209 Parlamentul catalan a votat pentru independenta. Reactia Madridului nu s a lasat asteptata (VIDEO)Dupa cum era de asteptat, odata ce Parlamentul catalan s-a declarat in favoarea declararii independentei, puterea de la Madrid a reactionat. In sensul in care Senatul spaniol a dat unda verde, printr-un vot majoritar, activarii articolului 155. Ceea ce inseamna ca Guvernul de la Madrid, prin seful sau, premierul Rajoy, va conduce direct Catalonia. De altfel, prim-ministrul spaniol a facut deja, prin intermediul unei populare retele de socializare, apel la calm. “Domnia legii va fi restabilita in Catalonia”, se mentioneaza pe pagina de Facebook a premierului spaniol.

Imagini live AICI: 

sursa foto: captura video  youtube/Facebook -Mariano Rajoy


1 Comentariu la Parlamentul catalan a votat pentru independenta. Reactia Madridului nu s-a lasat asteptata (VIDEO)

  1. cobe

    De ce domnule CS dai informatii ciuntite? ai trebuia sa adaugi ca inainte de votare toata opozitia din parlamentul catalonez a parasit sala,dupa care trebuia sa refaci calculele,adica cati(sic) parlamentari sunt in total,din care au votat 70 pentru,10 contra si …….au parasit votul.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!