AcasăNewsParlamentul ancheteaza, Basescu viseaza la inca un mandat

Parlamentul ancheteaza, Basescu viseaza la inca un mandat

Fostul presedinte contureaza un scenariu de cosmar, cu el reintors la Cotroceni!

Plenul reunit a aprobat infiintarea comisiei speciale care va ancheta organizarea si desfasurarea prezidentialelor din 2009, care i-au adus lui Traian Basescu cel de-al doilea mandat.

Fostul presedinte contureaza un scenariu de cosmar cu el reintors la Cotroceni

Comisia este alcatuita din sapte parlamentari de la PSD (Dorel Caprar, Mihai Weber, Mihai Fifor, Eugen Nicolicea, Oana Florea, Liviu Plesoianu, Adrian Tutuianu), trei de la PNL (Vasile Varga, Cezar Preda, Daniel Fenechiu), doi de la USR (Mihai Gotiu si Edward Dirca) si cite unul de la ALDE (Steluta Cataniciu), PMP (Robert Turcescu) si UDMR (Antal Istvan). Presedinte este pesedistul Mihai Fifor iar planul concret de actiune va fi stabilit saptamana viitoare, la prima sedinta a Comisiei. Considerand ca infiintarea unei asemenea comisii este inutila din moemnt ce Parchetul General a declansat o ancheta pe aceslasi subiect, liberalii au anuntat ca iau in calcul sesizarea CCR pe tema. Personajul direct vizat de anchetarea prezidentialelor din 2009, Traian Basescu, a ales sa ia peste picior intregul demers. ”Daca se poate, v-as ruga sa nu ajungeti la concluzia ca domnul Geoana este presedinte. L-ati pune intr-o situatie stanjenitoare pe domnul Iohannis, care ar trebui sa plece la Sibiu pana isi face asta mandatul”, a comentat sarcastic Basescu, de la tribuna plenului reunit. Ba mai mult, acesta i-a avertizat pe parlamentarii anchetatori ca un verdict pro fraudarea alegerilor din 2009 l-ar avantaja grozav. ”As vrea sa va atentionez ca, daca in urma acestui raport il faceti presedinte pe Geoana, am dreptul sa mai candidez o data!”, a concluzionat Basescu, luand practic maul intregii asistente.

author avatar
Simona Badulescu
221 afisari

2 COMENTARII

  1. Asta trebuia bagat de mult la puscarie nu sa apara pe tv si sa ranjeasca /Daca era in occident era inchis de mult acest escroc furacios .Dar ceva nu este in regule de ce nu se atinge de camarila lui care impeuna au jefuit tara ????? Ceva pute aici si chiar as vrea sa vad cand se ia de iei ????? In ce an o fi asta ????

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger