Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Parlamentarii UDMR vor fi prezenti la dezbaterea motiunii de cenzura, nu si la vot

Parlamentarii UDMR vor fi prezenti la dezbaterea motiunii de cenzura, nu si la vot

Autor:

Parlamentarii UDMR au decis cuym se vor pozitiona fata de demersul initiat de PNL chiar in dimineata zilei in care se va transa soarta motiunii de cenzura impotriva Cabinetului Dancila.

 

kelemen hunor rica petrescu 677x500 Parlamentarii UDMR vor fi prezenti la dezbaterea motiunii de cenzura, nu si la votUn anunt in acest sens a fost facut chiar de catre liderul UDMR, Hunor Kelemen, care a lamurit ca parlamentarii Uniunii vor participa la dezbaterea motiunii, dar la momentul votului vot iesi din sala. “Vom avea si noi de spus acolo ceva, asa cum fiecare grup parlamentar are cateva minute, si vom spune acolo punctul nostru de vedere si vom parasi sala, vom fi absenti. Deci nu se pune problema sa asiguram cvorumul, sa ne abtinem, sa nu stiu ce”, a sustinut acesta.

Mai mult, Hunor Kelemen a pus accent pe faptul ca “se va demontra ca Coalitia PSD-ALDE are majoritate si fara noi (…) si ca nici macar cu voturile noastre nu ar fi trecut motiunea de cenzura”. Pentru a gtrece, va reamintim, motiunea trebuie sa fie sustinuta de votul a 233 de parlamentari.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!